Callebaut chocolade Belgische chocolade
Trends

Callebaut chocolade: Belgische chocolade

1.21KViews

Kwaliteitschocolade uit België? Dan hebben we het uiteraard over Callebaut chocolade. Al meer dan 100 jaar wordt deze chocolade gemaakt en hiervoor worden alleen de allerbeste ingrediënten gebruikt. Geen verrassing dus dat dit merk en deze chocolade zoveel gebruikt wordt om de lekkerste chocoladecreaties mee te maken. Jaar in jaar uit staat Callebaut nog steeds aan top en dat proef je direct. Een ruim assortiment Callebaut chocolade vind je online bij Baktotaal Bouwhuis.

Van Callebaut callets tot Callebaut fontein chocolademelk

Met Callebaut kun je alle kanten op. Zo zijn er diverse soorten callets die goed van pas komen tijdens het bakken. Rijke, romige caramel callets bijvoorbeeld. Of oranje bitterzoete sinaasappelcallets. Deze callets gebruik je om overheerlijke mousses of crèmes van te maken of je brengt er een decoratie mee op smaak. De melk callets zijn ideaal om chocolademelk of bonbons van te maken. Ze zijn gemakkelijk te smelten en op vele manieren te gebruiken. Baktotaal Bouwhuis biedt allerlei verschillende soorten callets, zodat zowel de professionele bakker als de thuisbakker deze fijne chocolade op allerlei manieren kunnen gebruiken. Lekkere, warme chocolade om fruit in te dippen of ander lekkers? Dan kies je voor de beste chocolade en dat is Callebaut. De speciaal ontwikkelde chocola voor de chocoladefontein heeft een intense en gebalanceerde smaak. Het bevat veel cacao met extra veel cacaoboter voor een gegarandeerde vloeibaarheid. Ideaal al een chocoladefontein lange tijd aan staat! Maak je koekjes, cakes, muffin of brood? Dan mogen de Callebaut bakvaste chocolade chunks zeker niet ontbreken. Deze maken iedere bakcreatie in smaakvolle stijl af.

Van Callebaut callets tot Callebaut fontein chocolademelk

Callebaut chocolade kopen

Gelukkig hoef je niet naar België af te reizen om Callebaut chocolade te kopen, het kan gewoon hier in Nederland en wel via de webshop van Baktotaal Bouwhuis. Via de website vind je een divers assortiment chocoladeproducten. Van chocola om te smelten tot aan kleine reepjes voor bij de koffie, het is allemaal verkrijgbaar en ook nog eens heel gemakkelijk en snel leverbaar. De beste chocolademomenten creëer je dankzij Callebaut chocolade. Wil je snel aan de slag met deze prachtige en heerlijke chocolade? Plaats je bestelling dan direct online via Baktotaal Bouwhuis.

Geef een antwoord