Hoe kan ik mijn iPhone beschermen tegen valschade
TrendsZakelijk

Hoe kan ik mijn iPhone beschermen tegen valschade?

569Views

Iedereen met een Apple iPhone heeft wel eens meegemaakt dat het toestel per ongeluk gevallen is. Hierdoor is het scherm beschadigd geraakt. Met veel geluk gaat het maar om een paar kleine krasjes, maar vaak gaat het om grote barsten in het scherm. Dit zorgt ervoor dat de iPhone weer gerepareerd moet worden met iPhone onderdelen die niet heel goedkoop zijn. Voor veel mensen is dit een grote uitgave, vandaar dat ze zoeken naar een oplossing om valschade de volgende keer te voorkomen. In dit artikel gaan we daarom dieper in op de mogelijkheden die je hebt om je Apple iPhone beter te beschermen.

Gebruik een iPhone hoesje

Veel mensen twijfelen over de aanschaf van een hoesje om hun iPhone goed te beschermen. Zij zien namelijk het nut er niet van in, tot dat het scherm in duizend stukjes breekt. Een iPhone X scherm kost al gauw €250 om te laten vervangen, vandaar dat we aanraden om een hoesje te gebruiken voor je iPhone. Tegenwoordig zijn iPhone hoesjes in veel verschillende maten en kleuren te verkrijgen. Hierdoor zit er altijd wel een hoesje bij die geschikt is voor jouw iPhone en daarnaast ook nog eens aansluit bij al je wensen.

Gebruik een iPhone hoesje
Het bekendste iPhone hoesje is de Acrylic TPU hoesje. Dit is een doorzichtig hoesje die je iPhone goed beschermt en daarnaast ook nog het prachtige design van je iPhone laat zien. Het hoesje is uiterst flexibel en is zo ontworpen dat de cover zich om de randen van jouw Apple iPhone vouwt. Het hoesje heeft een perfecte pasvorm en is vaak ook nog eens goedkoop, vandaar dat de meeste mensen kiezen voor dit TPU hoesje.
Tegenwoordig worden de hoesjes met een merk ook steeds populairder. Denk hierbij aan de hoesjes van iDeal of Sweden. Zo beschermen de mensen hun iPhones in stijl terwijl de kwaliteit gewaarborgd blijft en dat voor een leuke prijs. Vaak kun je kiezen tussen een wallet case (portemonnee hoesje) en een fashion case (hoesje voor de achterkant en het frame).

Gebruik een tempered glass

Als je opzoek bent naar de optimale bescherming voor je iPhone dan dien je te allen tijde gebruik te maken van een tempered glass. In combinatie met een hoesje is dit de beste bescherming voor je Apple iPhone.
De tempered glass is een gehard glas dat als een soort veiligheidsglas boven het scherm van de iPhone wordt geplaatst. Zo worden krassen en andere beschadigingen vaak voorkomen die kunnen ontstaan door een harde val van het toestel.Uiteraard kan een tempered glass niet alles voorkomen en kan ook deze kapot gaan samen met het scherm eronder. Vandaar dat een tempered glass altijd vervangen moet worden indien deze beschadigd is. Zo voorkom je dat het scherm van je iPhone kapotgaat.

Geef een antwoord