easywalker-easywalker kinderwagen.v1
TrendsVrije Tijd

Hip op stap met een Easywalker Harvey

3.07KViews

Als je in verwachting bent van je (eerste) kindje komt er enorm veel op je af. De negen maanden die je zwanger bent heb je dan ook echt nodig om jezelf voor te bereiden op het kleine wonder. Je moet een complete babyuitzet verzamelen en tegelijkertijd nog veel meer dingen regelen. Van kleertjes kopen tot het inrichten van de babykamer. Tijdens je zwangerschap ben je continu bezig met het komende kindje en de keuzes die je daarvoor moet maken. Een perfecte kinderwagen hoort daar natuurlijk bij. Je wilt straks de kleine natuurlijk overal veilig en gemakkelijk mee naartoe nemen. De Easywalker Harvey kinderwagen wordt door veel ouders geprezen. Je kindje is niet alleen veilig en gemakkelijk te vervoeren, maar ook ziet de kinderwagen er hip uit!

Welke kinderwagen moet ik kiezen?

Een van de vele keuzes tijdens je zwangerschap is het kiezen van een goede kinderwagen. Wij kunnen ons voorstellen dat je door de bomen het bos niet meer ziet en iedere keer in de babywinkel in paniek raakt door de uitgebreide keuze. Daarom maken wij de keuze van een kinderwagen graag gemakkelijker. In onze ogen is de Easywalker Harvey dé ideale kinderwagen. Hieronder lees je alle voordelen!

Licht in gewicht en gemakkelijk op te bergen

De Easywalker Harvey is een zeer lichte kinderwagen. Dit komt mede door de hoge kwaliteit aluminium dat is gebruikt. De kinderwagen weegt slechts 10,8 kilo. Ook is de wagen met één simpele beweging om te toveren in een compact pakket. Hierdoor kun je hem makkelijk opbergen in een kast of in een auto zonder dat je alle onderdelen los hoeft te halen.

Upgrade naar een tweepersoons kinderwagen

Het makkelijke van deze kinderwagen is dat je hem gemakkelijk kunt aanpassen naar je eigen gezinssituatie. Zo groeit deze met je gezin mee. Op de Easywalker Harvey kunnen namelijk twee kleine kinderen tegelijk vervoerd worden. Ideaal voor een gezin met twee kinderen (of een tweeling) die weinig in leeftijd verschillen.

easywalker-easywalker-twee persoons

Warme voetenzak

Bij de kinderwagen kan je ook een bijpassende voetenzak bestellen. Deze overheerlijke en warme voetenzak is erg zacht en verhoogt het comfort van je kindje in de wagen. Onderaan deze voetenzak zit een beschermlaag, dit beschermt tegen de (vieze) schoentjes.

Gemakkelijk in gebruik

Je kan de kinderwagen met enkele handelingen helemaal naar eigen wens ombouwen. Zo kan je de wagen in hoogte verstellen en kun je hem ombouwen naar een kinderwagen dat geschikt is voor twee kinderen. Ook kun je de je autostoel er op monteren.

Hippe uitstraling

De Easywalker heeft een mooi design en een hippe uitstraling. Natuurlijk is het belangrijkst dat een kinderwagen veilig, comfortabel en makkelijk in gebruik is. Maar een hippe uitstraling is natuurlijk mooi meegenomen. De gebruikte materialen zijn heerlijk zacht en eenvoudig schoon te houden.

Genoeg opbergruimte

Opbergruimte in de kinderwagen is natuurlijk ook belangrijk. Je wilt genoeg spullen kwijt kunnen onderin de wagen. In de Easywalker Harvey kan je zo’n 5 kg aan boodschappen kwijt. Ook zitten er twee haken aan de duwstang waaraan je tassen kunt hangen.

Geef een antwoord