Hexagons, de uniekste manier om je muur te versieren!
TrendsWonen

Hexagons, de uniekste manier om je muur te versieren!

1.4KViews

Hexagons zijn de grootste woontrend van dit moment! Ze bieden jou de mogelijkheid om je muur geheel naar eigen wens te versieren. Weg met die standaard canvasdoeken of collages, hexagon is helemaal hot anno 2020. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want deze vorm van muurdecoratie biedt ontzettend veel voordelen en mogelijkheden. De vorm en uitstraling van de zeshoekige tegels zijn al om door een ringetje te halen en door deze ook nog eens te personaliseren, geniet jij van een waar statement in huis. Bovendien kan je de collage blijven uitbouwen, waardoor de muur uiteindelijk met jou mee groeit. Ben jij nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden of ben je nog niet helemaal overtuigd? Laat je dan inspireren door de volgende voordelen.

Boren is verleden tijd

In de meeste woningen vind je wel diverse foto’s aan de wand. Alhoewel deze een persoonlijke en unieke sfeer aan jouw woning geven, beschikken ze wel over een groot nadeel. Om een foto op te hangen is het immers bijna altijd noodzakelijk om te boren. Dit is uiteraard niet goed voor de kwaliteit van de muur. Bovendien betekent dit ook dat je niet zo gemakkelijk kunt wisselen van muurdecoraties. Met hexagons is dit probleem gelukkig verleden tijd. Deze kunnen zonder te boren opgehangen worden. Dankzij een magnetisch ophangsysteem zijn de tegels eenvoudig te verwisselen en op te hangen. Bovendien zijn de hexagons voor alle soorten ondergronden geschikt. Of je nu over een gladde muur of grof stucwerk beschikt, hexagon past altijd. Een kind kan de was doen!

Verschillende materialen

Wist je dat je hexagons in alle soorten en maten kunt bestellen? Hierdoor kan je deze geheel naar eigen wens samenstellen, waardoor hij altijd binnen jouw interieur past. Kies het materiaal wat past bij jouw interieur en geniet direct van een sfeervolle en tijdloze uitstraling in huis. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Verschillende materialen

Voor ieder budget

Het grootste nadeel van een fotowand is dat het vaak enorm veel geld kost om deze te realiseren. Met hexagons bepaal jij echter zelf hoeveel geld dit gaat kosten. Door je keuze van materiaal aan te passen, kan je de kosten tot het minimum beperken. Daarnaast kan je ook eenvoudig met slechts enkele tegels beginnen en deze uitbreiden als je budget wat meer toereikend is. Hierdoor groeit de muur simpelweg met jou mee.

Ga aan de slag als ontwerper!

Is een beroep als interieurstylist iets waar je enkel nog van kan dromen? Met hexagons kan je alvast je creatieve uitspattingen werkelijkheid laten worden. Jij bent de designer van jouw eigen fotowand! Dankzij een handig ontwerptool is iedereen in staat om de mooiste ontwerpen te maken. Mix je eigen foto’s met standaard afbeeldingen, kleuren en quotes voor het mooiste resultaat. Vind je het lastig om de juiste opstelling te maken? Vraag dan gerust om advies aan de leverancier. Zij beschikken vaak over een heel stel aan interieurspecialisten die jou van advies kunnen voorzien. Daarnaast kunnen zij meedenken als je een idee in gedachten hebt, maar niet precies weet hoe je deze moet uitvoeren. Met hexagons bepaal jij de sfeer in huis.

Geef een antwoord