hippe kinderkleding
KledingModeTrends

Het hele gezin hip!

1.57KViews

Kinderkleding is tegenwoordig net zo hip en modern als kleding voor volwassenen.

Een meisjes winterjas of een stoere broek voor je vierjarige zoontje worden secuur ontworpen door modeontwerpers. Een aantal decennia geleden was dit wel anders. Foto’s van toen je zelf nog een peuter was verschillen immens met kiekjes die genomen worden van peuters die op social-media verschijnen. Een veelvoorkomende trend voor kinderkleding is dat deze aansluit met de outfits van de ouders. Dit is niet alleen heel schattig, maar het is ook een weergave van innovatie in kinderkleding.

Tips voor een trendy outfit

Veel ouders weten niet waar ze moeten beginnen als het gaat om het aanschaffen van kleding van hun kinderen. Dit is ook niet zo gek, aangezien er talloze bedrijven zijn die zich specialiseren in kinderkleding. Een trend waarvan de meeste mensen zouden denken dat die alleen op feestdagen populair is, is de metallic look. Het gaat vooral om het combineren van stoffen. Een metallic blouse voor je vijfjarige dochter met een grof gebreid vest zorgt voor een leuke, speelse look. Mocht je dit te opzichtig vinden voor je kind, dan kan je altijd kleding aanschaffen die kleine metallic details heeft. Hierdoor creëer je alsnog het toffe effect van de metallic look.

Terug naar de basis

Mocht je metallic nou echt ontzettend lelijk vinden, dan biedt de trend: natuurlijke kleuren nog een uitkomst. Bruin, groen en oker zijn mooie natuurlijke tinten die goed passen bij de rest van de garderobe van je kind. De lekkere, dikke wintertrui waar in je je kan verstoppen ­is ook ideaal voor je zoon of dochter. Basis kleding hoeft absoluut niet saai te zijn. Door het samenstellen van een outfit maak je al een groot verschil: met de juiste materialen, kleuren en stoffen creëer jij de coolste outfit voor je koter!

Mix & Match

Sportief, retro, vintage en felle kleuren zijn dé trends voor kinderkleding dit jaar. Iedereen heeft wel een beetje last van de winter; kou en een sombere lucht zorgen ervoor dat jij het liefst binnen blijft onder een warme deken. Een positieve mentaliteit helpt al enorm en wat schikt daar niet beter voor dan kleding te kiezen met felle, vrolijke kleuren? Op voorhand klinkt het misschien gek, maar een felgroene trainingsbroek met een knalrode sweater zorgen voor een vrolijk, opvallend en modieus effect! Dit noemen ze in de modewereld: Colorblocking. Hierbij is elk kledingstuk voorzien van één opvallende kleur, zonder patronen. Een catchy look waar je vrolijk van wordt!

Geef een antwoord