Het gemak van een elektrische haard
TrendsWonen

Het gemak van een elektrische haard

1.03KViews

Ben jij al bekend met het gemak van een elektrische haard? Nee? Dan wordt het hoog tijd om je hier eens in te verdiepen. De elektrische haard is de afgelopen jaren uitgegroeid tot één van de populairste haarden van dit moment. Mensen kiezen veel minder vaak voor traditionele houthaarden, maar gaan steeds vaker op zoek naar alternatieven. Dat is ook niet zo vreemd, want de meeste mensen beschikken tegenwoordig over weinig tijd en zien liever een ‘plug-and-play’ systeem. Een elektrische haard past perfect in die gedachte! Ben jij benieuwd wat een elektrische haard van Dimplex Sunningdale voor jou kan betekenen? Lees dan snel verder!

Enorm gebruiksvriendelijk

Gebruiksvriendelijker dan een elektrische haard kan bijna niet. De tijd dat je hout moest sprokkelen en het vuur (blijvend) aan de gang moest krijgen is nu echt voorgoed voorbij. Je plugt nu simpelweg de stekker in het stopcontact en je drukt op de aan-knop om direct van een geweldige sfeer te genieten. Hoe eenvoudig is dat?

Door de enorme gebruiksvriendelijkheid van de haard is deze niet alleen onder de jongere generatie geliefd, maar ook zeker bij senioren. Zij hebben simpelweg de kracht niet meer om een haard zelf op gang te brengen en kunnen zo alsnog van de luxe en gezelligheid van een sfeervol vlammenspel genieten. Ook jonge gezinnen hebben baat bij deze gebruiksvriendelijkheid. Door de drukte van de alledaagse dag, snakken zij maar al te graag naar wat extra gemak. Gemak die enkel een elektrische haard ze kan bieden!

Gericht op de toekomst

De elektrische haarden van Dimplex Stonebridge zijn ontzettend populair. Dat is dan ook zeker niet zonder reden, want deze haarden zijn uitstekend gericht op de toekomst. Wanneer je een elektrische haard enkel kiest voor het gebruiksgemak, kan je immers ook gewoon voor een gashaard kiezen. De meeste gashaarden worden tegenwoordig ook gewoon uitgerust met een afstandsbediening, waardoor je deze vanuit je luie stoel kunt bedienen. Dat klinkt niet heel anders dan een elektrische haard dus. Toch is er een duidelijk verschil: logischerwijs maakt een gashaard gebruik van een gasleiding en een elektrische haard van elektriciteit.

Dimplex Stonebridge

We leven anno 2019 in een wereld waarin aardgas steeds schaarser wordt. Fossiele grondstoffen zijn de afgelopen jaren enorm uitgeput geraakt. Hierdoor zoeken we steeds vaker naar alternatieven voor producten die op gas werken. Daardoor is een elektrische haard een verstandige keuze. Hiermee ben je immers direct klaar voor de toekomst en weet je zeker dat deze gewoon werkzaam blijft.

Levensecht vlammenspel

Vaak twijfelen mensen om een elektrische haard aan te schaffen. Simpelweg omdat ze bang zijn dat het vlammenspel te kunstmatig overkomt. Hier hoef je echter niet bang voor te zijn. Door de huidige technieken is het mogelijk om het vlammenspel van iedere moderne elektrische haard zo levensecht mogelijk te maken. Hierdoor is een elektrische haard tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een traditionele houtkachel. In combinatie met namaak kooltjes en houtblokken al helemaal niet meer. Voor de uitstraling en sfeer van het vlammenspel hoef je het dan ook niet meer te laten.

Geef een antwoord