Vibrator
Trends

Het allerbeste voor vrouwen – top 5

653Views

#1 Satisfyer 

Heb je er wel eens gedacht aan een satisfyer kopen? Veel vrouwen zijn laaiend enthousiast over dit bijzondere apparaat. Een satisfyer stimuleert de clitoris zonder enig fysiek contact te maken. Dit komt door een innovatieve technologie die gebruik maakt van luchtdruk. Het apparaat is geluidloos en zelfs onder de douche te gebruiken. Bovendien is de prijs gelijk aan die van de gemiddelde vibrator.  

#2 Vibrator

Veel vrouwen hebben juist een vibrator thuis. Het is vast om die reden dat batterijen niet zo snel uit de schappen verdwijnen. Een vibrator trilt met meerdere standen. De prijs hangt af van het aantal standen, het materiaal, de grootte en van hoe luxueus de uitvoering is. De dames die fan zijn van de vibrator hebben vaak meerdere uitvoeringen. Een grote voor thuis en een kleine versie voor op reis.  

#3 Dildo

De dildo heeft dezelfde vorm van een vibrator. Aan de buitenkant lijken ze op elkaar. Echter hoeven er geen batterijen in een dildo. Dat is het grote verschil. Beide sekstoys hebben wel de vorm van de penis. De trilling van de vibrator is lekker om de clitoris mee te stimuleren. De dildo wordt meestal in de schede gedaan om de gemeenschap mee na te bootsen. Vooral beide handelingen tegelijk kan door een vrouw als zeer plezierig worden ervaren. 

#4 Buttplug

Sommige vrouwen vinden het fijn om iemand via de achterdeur te verwelkomen. Echter gaat dit niet vanzelf. Dit vraagt echt enige voorbereiding. Een buttplug is hier het beste speeltje voor, omdat het de anus oprekt. Die wordt namelijk niet vanzelf vochtig, zoals dat bij de vagina het geval is. Voorzichtigheid is dus geboden. Het beste is om 3 maten buttplugs in een pakket te kopen: klein, middel en groot. Om rustig te wennen aan wat komen gaat. Combineer dit met de juiste glijmiddel om allebei echt te kunnen genieten.  

#5 Wandvibrator 

Een wandvibrator is voor de gevorderde liefhebster van sex toys. Dit type vibrator trilt enkel hard tegen de clitoris. Zelfs de zachte standen kunnen je tot grote hoogten brengen. Bestel deze vooral als je gewend bent aan de gewone vibrator. Ben je het eenmaal gewend? Dan wil je na de lockdown echt geen man meer. 

 

Geef een antwoord