heren winterjas kopen
KledingModeTrends

Een heren winterjas kopen: hier moet je op letten!

1.6KViews

Een goede winterjas heren mag niet ontbreken in de kledingkast. We weten allemaal dat een winterjas een ware must is om de komende koude maanden door te komen. Inmiddels zijn we al getrakteerd op extreme weerbeelden. We hebben genoten van temperaturen boven de 25 graden in de herfst, maar zagen de temperatuur ook al onder de dubbele cijfers schieten. Het najaar is de perfecte tijd om een nieuwe winterjas te kopen. Mannen vinden het vaak lastig om de juiste jas te vinden. Natuurlijk wil je goed voor de dag komen in je nieuwe jas, maar het moet ook uit praktisch oogpunt kloppen. In deze blog vertellen we hoe praktisch en stijlvol hand in hand kunnen gaan en waar je op moet letten bij het kopen van een heren winterjas!

Een winterjas die past bij elke outfit

Allereerst is het belangrijk dat je denkt aan je eigen smaak en stijl. Je moet je immers wel prettig voelen bij het dragen van de jas. Een winterjas kopen we uiteraard vooral omdat het praktisch is. Je wilt jezelf warm houden tijdens de koude dagen en daarbij is een winterjas een ware must. Toch moeten we niet uit het oog verliezen dat een winterjas ook nog eens ontzettend stijlvol kan zijn en je outfit af kan maken. Het is dan ook belangrijk dat je bekijkt welke winterjas bij elke outfit in je kast past. Denk hierbij niet alleen aan je casual outfits, maar ook aan je werkkleding. Een biker jas is misschien ontzettend stoer voor bij je casual kleding, maar ziet er minder mooi uit bij je chique pak. Blijf praktisch en realistisch denken!

enos-korte-winterjas-jas-met-bontkraag-winterjas-h
https://www.styleitaly.nl/korte-winterjas-jas-met-bontkraag-zwarte-winterjas.html

Kies voor een tijdloos model

Met een kwalitatieve winterjas kan je jaren doen. Het is dan ook ontzettend fijn als je kiest voor een tijdloos model. Je wilt er immers niet de komende jaren out-of-style bijlopen, maar tegelijkertijd heb je ook geen zin om een dure en goede jas weg te doen als deze niet meer binnen de modetrends van die tijd valt. Ga dan ook niet voor een uniek model dat nu helemaal in is, maar speel liever op safe en ga voor tijdloze kleuren en modellen die eigenlijk altijd wel kunnen. Zo heb je jarenlang plezier van jouw nieuwe winterjas!

enos-winterjassen-heren-winterjas-lang-kunstkraag
https://www.styleitaly.nl/enos-winterjassen-heren-winterjas-lang-ku-56802236.html/

Goede pasvorm

De pasvorm van een winterjas is ontzettend belangrijk. Dit bepaald niet alleen de uitstraling van de jas, maar geeft je ook meer bewegingsvrijheid. Bij mannen wordt dikwijls de stelregel: ‘ga altijd voor een maat groter dan je blazer of overhemd’, toegepast. Dit is echter ook niet altijd een goede regel. Zo zijn er tegenwoordig genoeg jassen die over een bijzondere pasvorm beschikken, zodat ze met gemak over een pak of blazer gedragen kunnen worden. Hierdoor is het helemaal niet nodig om een maat groter te nemen en zou dit enkel wat van de uitstraling wegnemen. Bij het vinden van de perfecte winterjas raden wij aan om altijd voor advies naar de medewerkers van een winkel te stappen. Zij kunnen jou van advies voorzien en eventueel een passende maat voor je zoeken. Winkel je liever online? Neem dan contact op met het team via de chat of mail. Ook van een afstand kunnen ervaren retailers jou gemakkelijk te woord staan.

Geef een antwoord