Tv beugel kopen-
TrendsWonen

Groeiende vraag naar tv beugels verklaard

1.42KViews

Steeds meer mensen ruilen hun oude vertrouwde tv meubel in voor een tv beugel. Hierbij zetten ze hun geliefde beeldbuis niet meer alleen op een mooie troon, maar maken ze er een waar schilderij van. Maar waardoor is die groeiende vraag naar tv beugels eigenlijk ontstaan? Wat zijn de voordelen van deze beugels? En belangrijker nog: wat is de toegevoegde waarde hiervan ten op zichte van een tv meubel?  

Een tv beugel plafond, draaibaar, kantelbaar, wendbaar, noem maar op. Het aanbod tv beugels is de afgelopen jaren explosief gestegen. Geen wonder, want ook de vraag naar dit product lijkt iedere maand toe te nemen. Goed nieuws voor de liefhebbers want dit betekent niet alleen concurrerende prijzen, maar ook dat er steeds meer nieuwe beugels op de markt gebracht worden. Innovatie ten top! Geniet jij al tijden van een tv beugel in huis? Dan ben je vast al bekend met de voordelen. Wanneer jij echter tot op heden altijd van een tv meubel gebruik hebt gemaakt, kunnen we het ons voorstellen dat je deze verandering niet direct begrijpt. In dit artikel leggen we daarom uit waar de groeiende vraag naar tv beugels vandaan komt en hoe jij ook van deze voordelen kunt genieten.

tv beugel plafond

Perfecte eyecatcher voor een modern interieur

Laten we eerlijk wezen: de interieurstijlen anno 2019 zien er toch heel anders uit dan zo’n twintig jaar geleden. Vooral de moderne en strakke interieurstijl is tegenwoordig heel populair. En toch zit je iedere keer weer met de hamvraag waar je dat grote tv meubel moet plaatsen. Het is toch zonde om zo’n groot meubel midden in de kamer te zetten, als dit de gehele strakke uitstraling teniet doet? Inderdaad, daarom kiezen ook steeds meer mensen voor een tv beugel. Hierdoor wordt de televisie feilloos opgenomen in de strakke lijnen van het interieur.

Enorm veel verschillende soorten

Eén van de grootste voordelen van een tv beugel is dat deze in enorm veel verschillende soorten verkrijgbaar is. Hierdoor kies je eenvoudig een beugel die aan al jouw wensen voldoet en ook nog eens prima in huis te integreren is.

Kies bijvoorbeeld voor een tv beugel draaibaar in een grote ruimte, zodat je vanuit alle hoeken van de televisie kunt genieten. Dit is bijvoorbeeld ook geschikt voor woonruimtes met een open keuken. Zo kun je vanaf de keuken jouw favoriete serie of film in de gaten houden. Ook is het mogelijk om voor een kantelbare tv beugel te kiezen. Deze wordt voornamelijk gebruikt in slaapkamers, waardoor je vanuit iedere ligpositie van de televisie kunt genieten. Dat is pas comfortabel televisie kijken!

Uitermate geschikt voor kleine woningen

Ruimtegebrek is een veelgehoord probleem in ons land. Doordat Nederland steeds dichtbevolkter raakt, worden de woningen ook dikwijls kleiner gebouwd. Alhoewel een kleine woning heel knus en gezellig kan zijn, is deze vaak wel lastig in te richten. Creatieve oplossingen kunnen de kamers echter ruimtelijker en overzichtelijker maken. Zo ook een tv beugel. Doordat je de televisie aan de muur hangt is het immers niet meer nodig om een groot tv meubel aan te schaffen. Hierdoor bespaar je een hoop ruimte.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar een tv beugel? En ben je benieuwd welke mogelijkheden er zijn om deze binnen jouw interieur te verwerken? Breng dan vandaag nog een bezoekje aan beugelsenmeer.nl!

Geef een antwoord