eerste stranddag
Trends

De zomer komt eraan! Maak je klaar voor de eerste stranddag van 2021

846Views

Het begint eindelijk weer mooi weer te worden, waarbij het meest slechte weer achter de rug lijkt. Dan begint de tijd van het barbequen en kunnen we ons klaar gaan maken om weer naar het strand te gaan. Als je naar het strand gaat, wil je natuurlijk wel goed voor de dag komen. Dus neem eens een kijkje op Dimenno, voor leuke kleding om te dragen naar het strand! Maar hoe bereid je jezelf verder voor op een dagje naar het strand?

Neem altijd zonnebrand mee!

Omdat het alweer een tijdje geleden is dat we naar het strand zijn geweest, frissen we je geheugen even op. Het is weer mooi weer, je pakt gehaast in en vertrekt naar het strand. Het zonnetje schijnt en je bent je zonnebrand vergeten. Je denkt dat het niet erg is, maar aan het einde van de dag zie je eruit als een kreeft. Neem dus altijd zonnebrand mee. Verbranden is niet alleen slecht voor de huid, maar het kan op lange termijn ook gezondheidsproblemen opleveren.

Wat voor eten neem ik mee naar het strand?

Op een hete dag op het strand is het verstandig om genoeg te drinken mee te nemen. Normaal wordt aangeraden om tussen de 1,5 liter tot 2 liter te drinken op een dag. Maar als het weer heel warm is dan geldt, dat je 2 liter tot 2,5 liter moet drinken. Alcohol droogt uit, dus als je dan een biertje meenemt moet je net zoveel water drinken als de hoeveelheid bier. Als het op eten aankomt is het altijd lastig wat je meeneemt naar het strand. Je wilt niet eten meenemen wat alles onder kliedert. Neem bijvoorbeeld voldoende fruit mee en lekkere ijsjes om je vochtgehalte te blijven aanvullen. Chips is natuurlijk ook lekker, maar zout droogt wel uit.

Hoe neem ik al mijn spullen mee?

Als je naar het strand gaat zit meestal heel de auto volgepropt met allerlei verschillende tassen. Om ervoor te zorgen dat je makkelijk kunt reizen, is het verstandig om te kiezen voor één opberg locatie. Voor eten is dit bijvoorbeeld een koelbox, als je hier icepacks in stopt, blijft het eten en drinken lekker koud. Bewaar het eten in bakjes, want zakjes en tasjes kunnen wegwaaien. Een ander bijkomend voordeel is dat er geen zand in je eten kan komen.

Vergeet natuurlijk niet om een zwembroek mee te nemen. Het is vaak een gedoe om een zwembroek te kopen op het strand. Je wilt natuurlijk niet de bederver zijn die nog even een zwembroek moet kopen, toch?

Geef een antwoord