vetste dressoir
TrendsWonen

De vetste ideeën voor jouw dressoir

1.7KViews

Een dressoir is onmisbaar in iedere woning. Dit is niet alleen een handig meubelstuk om spullen in op te bergen, maar kan ook nog eens als eyecatcher ingezet worden. Door de mooiste accessoires te plaatsen, maak jij van jouw dressoir een waar pronkstuk. Toch vinden veel mensen het nog steeds lastig om hun dressoirs van debommelmeubelen.nl op de juiste manier aan te kleden. Ze zijn bang voor een te drukke uitstraling of een sfeer die niet binnen hun interieur past. Geen probleem! In dit artikel delen we de vetste ideeën om jouw dressoir leuk aan te kleden.

Foto’s, foto’s en nog eens foto’s

Waar zouden we zijn zonder een aantal foto’s in ons huis? Of het nu om een simpel fotolijstje of een waar kunstwerk gaat, foto’s maken ons huis persoonlijk en helemaal compleet. Ook het dressoir verleent zich perfect om een aantal mooie foto’s tentoon te stellen. Maak hier dan ook dankbaar gebruik van!

Wil je een speelse uitstraling voor jouw dressoir? Kies dan voor fotolijstjes in alle soorten en maten en stel de foto’s op een speciale manier tentoon. Zo geniet je direct van een geheel nieuwe uitstraling. Let wel op dat het niet te veel wordt. Als je te veel foto’s bij elkaar plaatst, zal het effect minder groot zijn.

Geniet je juist liever van een rustige uitstraling? Kies dan voor fotolijstjes in de kleur zwart of wit en gebruik zoveel mogelijk dezelfde stijlen. Gebruik tevens niet te veel foto’s, zodat het geheel niet te druk zal worden.

Bloemen

Meer groen in huis, dat lijkt bijna de nieuwe standaard van 2019 te worden. In vrijwel iedere woontrend komen we tegenwoordig meer groen tegen. Meestal in de vorm van bloemen en planten, maar soms gaat het zelfs nog verder met waar jungle behang of groene verf op de muren. Hou jij het liever rustig, maar wil je wel genieten van de prachtige uitstraling van bloemen? Dan verleent het dressoir zich uitstekend om deze tentoon te stellen.

Kies voor mooie potten en vazen om je bloemen in uit te stallen. Kies bij voorkeur voor vazen die bij elkaar passen qua kleur en stijl. Ben je niet zo dol op een strakke uitstraling? Ga dan voor verschillende formaten potten en vazen en gebruik kleurrijke bloemen om het geheel op te vrolijken. Zo geniet je van een speelse uitstraling!

dressoirs aankleden

Ieder seizoen iets anders

Natuurlijk hoeft een dressoir er niet ieder seizoen hetzelfde uit te zien. Maak juist gebruik van de veranderingen in het weer en haal een beetje van het seizoen in huis. Zorg bijvoorbeeld voor kleurrijke bloemen tijdens de lente. Verzamel eikeltjes en kleurrijke bladeren in de herfst en stal deze uit op het dressoir, kies voor geurkaarsen en stolpen in de winter. En haal de zon in huis met kleurrijke bloemen en accessoires in de zomer. Niets is te gek! Laat je creativiteit maar de vrije loop.

Zeker als je kinderen hebt is het leuk om met het seizoen mee te werken. Zo kunnen jullie elk seizoen aan de slag me het dressoir. Een leuke dagbesteding en ook nog eens een gezellige sfeer in de kamer. Dat noemen we pas een win-win situatie voor iedereen.

Geef een antwoord