De uitkomst van dit moment: Het daghotel
Trends

De uitkomst van dit moment: Het daghotel

415Views

Vandaag de dag zijn er heel veel hotels die hun hotelkamers niet alleen voor overnachtingen aanbieden maar ook voor overdag. Dit komt omdat er veel hotelkamers gedurende de dag leeg staan en hoteleigenaren dit zonde vinden. Wij begrijpen dat wel. Veel hotelgasten checken pas ’s avonds laat in en vertrekken ’s ochtends vroeg al. Zo blijft een groot gedeelte van de kamers overdag gewoon leegstaan terwijl de ruimte goed gebruikt kan worden.

Het opvullen van de lege ruimte

Veel hotels hebben namelijk niet alleen ontzettend veel mooie kamers, de hotels bieden vaak ook fijne faciliteiten waar je als gast overdag ook uitstekend gebruik van zou kunnen maken. Wanneer je kiest voor een daghotel dan kun je gebruik maken van een privékamer en van alle faciliteiten die het hotel te bieden heeft, zonder dat je blijft overnachten. ’S Ochtends aankomen en ’s avonds weer vertrekken. Een vaste plek in de omgeving waar je kunt genieten van alle faciliteiten. Dit geeft veel meer voordelen dan je in eerste instantie misschien zou verwachten.

De voordelen op een rijtje

Wanneer je een werkafspraak hebt aan de andere kant van het land kan het heerlijk zijn om een daghotel kamer te bieden. Dit geeft je namelijk de ruimte om je van tevoren even op te frissen. Een fijne werkplek te hebben gedurende de dag en daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten zoals een restaurant of spa, voordat je weer terugkeert naar huis. Ook als je een dag rust nodig hebt, focus op wilt zoeken of gewoon even lekker wilt ontspannen in een andere omgeving is een daghotel ideaal. Op Getadayroom vind je alle hotelaanbieders van de dagkamers en boek je gemakkelijk een kamer zonder ergens aan vast te zitten. Jij bepaalt hoe laat je komt en hoe laat je weer vertrekt. Ideaal toch? Het voordeel van boeken bij Getadayroom is dat je altijd kosteloos kunt annuleren. Wijzigen jouw plannen vaak nog last minute? Dan is dit een echte uitkomt!

 

 

 

Geef een antwoord