3 ‘giveaways’ waarop jouw bedrijfsnaam, logo of slogan werkelijk waar zal pronken
Zakelijk

3 ‘giveaways’ waarop jouw bedrijfsnaam, logo of slogan werkelijk waar zal pronken

416Views

Ben je nog op zoek naar leuke, nuttige ‘giveaways’ oftewel relatiegeschenken die je gratis aan onder andere zakenpartners, klanten en werknemers kunt verstrekken? In deze blog willen we graag drie ‘giveaways’ behandelen waarop jouw bedrijfsnaam, logo of slogan werkelijk waar zal pronken. Door relatiegeschenken uit te delen, geef je jouw relaties niet alleen een aandenken aan jouw bedrijf, maar zorg je er bovendien voor dat veel mensen jouw bedrijfsnaam, logo of slogan zullen zien. Het is dan ook een zeer doeltreffende manier om je naamsbekendheid te vergroten. Met een beetje geluk weet je nieuwe klanten binnen te halen, waardoor je je omzet zult zien stijgen! Laten we snel verder gaan met onze drie favoriete relatiegeschenken.

Waterflessen

 Waterflessen komen in verschillende varianten en kunnen daarnaast op meerdere manieren bedrukt worden. Zo heb je uiteraard de keuze uit diverse kleuren BPA vrije kunststof waterflessen, maar kun je tegenwoordig ook thermosflessen, sportflessen, shakerflessen en zelfs glazen flessen met hoes op iedere gewenste manier laten bedrukken. Of wat dacht je van een opvouwbare waterfles die na gebruik tot een zeer compact formaat kan worden opgevouwen? Door bedrukte waterflessen uit te delen weet je zeker dat jouw relaties voldoende water drinken. Ontdek zelf de diverse opties van waterflessen bedrukken door op de link te klikken. Je wordt dan automatisch doorverwezen naar de website van Loopper. Dit bedrijf heeft al 20 jaar ervaring in het professioneel bedrukken van uiteenlopende relatiegeschenken.

Notitieboekjes

 Notitieboekjes, maar ook pennen en andere schrijfwaren, je kunt er eigenlijk niet genoeg van hebben. Notitieboekjes zijn niet alleen handig om bij je te hebben wanneer je bijvoorbeeld boodschappen moet halen, ze zijn ook onmisbaar op ieder kantoor. Bijvoorbeeld wanneer je aantekeningen moet maken tijdens een vergadering of wanneer je enkele belangrijke details uit een telefoongesprek moet noteren. Notitieboekjes hebben vaak een groot oppervlak dat bedrukt kan worden. Zo weet je zeker dat jouw bedrijfsnaam, logo of slogan op zal vallen!

Keycords

Met een keycord om je nek of aan je riem bevestigd, heb je je sleutels altijd bij je, waar je ook gaat. Sommige mensen hebben er een handje van om hun sleutels meerdere keren per week kwijt te raken, maar dat is met een bedrukt keycord gelukkig verleden tijd. Keycords kunnen echter niet alleen gebruikt worden om sleutels aan te bewaren. Zo zijn er ook varianten te koop met een handige pashouder of badgehouder. In deze houder kan een pas, zoals een badge, worden gestoken. Ideaal voor evenementen, op beurzen en tijdens congressen.

Geef een antwoord