De laatste trends op het gebied van raamdecoratie
TrendsWonen

De laatste trends op het gebied van raamdecoratie

2.29KViews

Aardse kleuren hebben een rustige uitstraling, en vormen daarom een goede basis voor een interieur. In de trend van 2019 staat vooral kleur centraal. Warm oranje, zacht roze, een diepe blauw, antraciet, bruin, beige of rood zijn allemaal terug te vinden in de raamdecoratie trends van 2019. De aangename toon in de vele kleuren, biedt veel mogelijkheden om een interieur een bepaalde uitstraling te geven. Bijvoorbeeld van een industriële, tot aan een Scandinavische look, is allemaal mogelijk. Een natuurlijke rust door het gebruik van kleur, draagt bij aan een goede sfeer in een woning.

Raamdecoratie, een goed gevoel

De trend van raamdecoratie in 2019 gaat niet alleen over kleuren. Groen en duurzaam komen steeds centraler te staan. Er is raamdecoratie verkrijgbaar die gemaakt is van gerecycled plastic. Het kunststof is niet alleen vochtwerend, maar ook nog eens gemakkelijk om schoon te houden. Op de overzichtelijke internetpagina van Topjaloezieen.nl, staat het assortiment raamdecoratie voor 2019 afgebeeld. Kleur en materiaal staan beiden centraal en geven een nieuwe richting aan de toekomstige groene woontrends.

Materiaal raamdecoratie 2019

Een ruime keuze is er, wanneer het gaat over het materiaal waarvan raamdecoratie wordt gemaakt. Aluminium, hout, pvc en stof zijn de meest gebruikte materialen, en zijn in veel kleuren verkrijgbaar. Naast alle aardse kleuren zijn er ook jaloezieën verkrijgbaar met een metallic, zilveren of gouden look. Het is maar net wat iemand wenst. Plisségordijnen van stof zijn niet alleen mooi om te zien, maar zijn ook warmte isolerend. Dit scheelt in de stookkosten, en het is goed om ook daar even over na te denken. Jaloezieën, plisségordijnen of rolgordijnen kunnen allemaal op maat worden gemaakt, wat dus geen belemmering hoeft te zijn in de materiaal keuze.

Gezellige privacy voor het raam

Smaakvolle raamdecoratie is een verrijking voor de woonkamer. Of het nu de bedoeling is dat de rolgordijnen nog wat licht doorlaten of niet, de gebruikte materialen bieden ruime mogelijkheden voor ieders wens. In de webwinkel van Topjaloezieen.nl staat al een ruim overzicht, maar er is ook een showroom. Soms is het net even wat prettiger om de materialen even van dichtbij te bekijken, en aan te kunnen raken. Even overleggen met een medewerker voor advies is ook altijd mogelijk, om tot de juiste keuze voor raamdecoratie te kunnen komen. Kiezen voor een handgreep of voor een koordbediening, elk raam is weer anders. Van woonkamerraam tot aan kanteldakramen, voor alles zijn er oplossingen te vinden.

Raamdecoratie 2019, een mooi warm geheel

Kiezen voor zwarte houten jaloezieën of zachtroze plisségordijnen? Persoonlijke smaken van mensen zijn zeer uiteenlopend. Zon- of inkijkwerend zijn de eerste bepalende factoren voor de keuze van het materiaal, waarvan de raamdecoratie gemaakt moet zijn. De volgende stap is het bepalen van de juiste kleur. Sfeer en diepte, of ruimtelijkheid creëren kan op meerdere mogelijkheden. Werken met contrast kleuren kan soms heel effectief zijn, maar ieders smaak is weer anders, en daarom is een gesprek met een vakman altijd goed.

Tijd voor kleurige verandering

De woon-, wand en raamdecoratie trends zijn kleurig in 2019. De warme aardse kleuren zijn rustig voor het oog en dragen bij aan een goede atmosfeer in huis. De materiaal en de keuze van de kleur zijn voor de klant, maar het inmeten is iets wat men bij Topjaloezieen graag voor u verzorgt. De trends zijn kleurig en warm in 2019. Wanneer het tijd is geworden voor verandering, is er in moderne raamdecoratie veel aanbod.

Geef een antwoord