trendy vouwgordijnen
TrendsWonen

Blijf trendy en kies voor vouwgordijnen!

1.38KViews

Bij een verhuizing of make-over van de huidige woning kom je altijd voor hetzelfde dilemma te staan: voor welke raamdecoratie kies ik? Jouw keuze is immers allesbepalend voor de sfeer en uitstraling van de woning. Gordijnen vormen de basis, de rest behoort tot de finishing touch. Maar hoe kies je voor trendy raamdecoratie als het aanbod zo enorm groot is? Van rolgordijnen, plisségordijnen tot traditionele gordijnen met dubbele plooi. Werkelijk alles is mogelijk en voor iedere raamdecoratie zijn zowel voor- als nadelen te noemen. Onze tip? Blijf trendy en kies voor vouwgordijnen van vouwgordijnen.be. Waarom? Wij geven je 4 redenen om voor vouwgordijnen te kiezen.

1. Ontzettend populair

Vouwgordijnen behoren al jaren tot het meest geschikte product als raamdecoratie. Ze zijn niet weg te denken uit ons land. Sterker nog: wereldwijd zijn ze ontzettend populair. Dat is ook niet zo gek, aangezien deze vorm van raamdecoratie al heel oud is. Vouwgordijnen vonden hun oorsprong in de Romeinse tijd. Door de jaren heen is de populariteit gebleven, zelfs toegenomen. Ook de techniek heeft niet stilgestaan. Inmiddels zijn vouwgordijnen niet alleen heel trendy en verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, maar zijn er ook nog eens ontzettend veel extra opties te kiezen. Denk bijvoorbeeld aan een elektrisch besturingssysteem om het leven nóg gemakkelijker te maken. De populariteit voor vouwgordijnen is ongekend!

2. Onderhoudsarm

Er zijn enorm veel verschillende soorten raamdecoratie op de markt verkrijgbaar. Daardoor is het vaak lastig om een keuze te maken. Waar let je dan immers nog op? Het onderhoud is een veelgehoord probleem. Sommige gordijnen zijn zeer moeilijk schoon te maken of vangen snel stof. Zeker uit hygiënisch oogpunt is dit een groot probleem.

Denk maar eens aan rolgordijnen, deze zijn zeer praktisch en beschikken over een authentieke uitstraling maar zijn moeilijk schoon te maken. Jaloezieën vangen weer enorm stof en moeten eigenlijk dagelijks afgestoft worden en plisségordijnen gaan weer sneller stuk. Met vouwgordijnen heb je deze problemen allemaal niet. Deze zijn onderhoudsarm, kunnen gemakkelijk in de wasmachine gewassen worden en vangen minder snel stof. Hierdoor blijven ze langer mooi en geniet jij jarenlang van deze prachtige raamdecoratie.

onderhoudsarme vouwgordijnen28

3. Veelzijdig

Vaak zien we dat sommige gordijnen gewoon niet zo goed passen bij elk interieur. Hierdoor kunnen de gordijnen nu misschien wel heel mooi staan bij jouw interieur, maar wat als je over enkele jaren iets anders wilt? Betekent dit dan ook gelijk dat je andere gordijnen aan moet schaffen? Dat kan een dure keuze zijn. Met vouwgordijnen heb je dit probleem niet. Deze zijn ontzettend veelzijdig en passen binnen elk interieur. Of het nu om een klassiek of strak en modern interieur gaat, met vouwgordijnen schiet je altijd in de roos.

4. Warme uitstraling

Natuurlijk is de uitstraling van de gordijnen ook ontzettend belangrijk. Het oog wil immers ook wat. Met vouwgordijnen beschik je altijd over de juiste raamdecoratie voor een gezellige en warme uitstraling in huis. Bovendien is het mogelijk om ze met gewone gordijnen te combineren. Hierdoor creëer je een warme en huiselijke uitstraling. Dat is pas lekker thuis komen!

 

Geef een antwoord