Microcar
AlgemeenTrendsVrije Tijd

Alles wat je moet weten over een brommobiel

823Views

Een brommobiel is een voertuig die ook wel bekend staat als de 45 km auto. Hiermee kun jij  je gemakkelijk verplaatsen van A naar B, zonder dat je hiervoor een B rijbewijs nodig hebt. Deze brommobiel is hierdoor geschikt voor veel mensen, waardoor de brommobiel toch ook erg geliefd is. De brommobiel kan worden aangeschaft in plaats van een scooter, als extra voertuig of zelfs wanneer jij je veiliger voelt in een brommobiel dan in een grotere auto. Maar wat moet je allemaal weten voordat je een brommobiel aanschaft? Wij vertellen je graag wat meer in dit blog.

Verschillende modellen

Heb je ooit gehoord van een Ligier of Microcar? Dit zijn twee bekende modellen onder de brommobielen die wij graag even benoemen. Ben je op zoek naar comfortabel, sportief, klassiek of met de nieuwste technieken? Er is altijd wel een passend model. De Ligier JS60 is het nieuwste model, maar met de JS50 ben jij ook nog helemaal hip. Toch liever voor een Microcar? Dan kun je onder andere kiezen uit een Microcar M.Go of Microcar Dué.

Leasen of kopen?

Bij de aanschaf van een brommobiel kun je de keuze maken om een brommobiel te leasen of te kopen. Natuurlijk hebben beide mogelijkheden ook voordelen en wij leggen ze graag even aan je voor. Wanneer je kiest voor het leasen kun je onbezorgd een nieuwe brommobiel rijden voor een vast bedrag per maand. Hierbij zit alles inbegrepen, zowel verzekering als onderhoud en reparatie.
Je komt dus niet voor verrassingen te staan. Echter is het nadeel hiervan dat de brommobiel niet officieel van jou is, omdat je hem niet hebt gekocht. Kies je voor kopen? Dan is de brommobiel wel helemaal voor jou, maar kun je voor onverwachte kosten komen te staan. Je hoeft geen maandelijkse kosten te betalen, maar je koopt de brommobiel in één keer. De keuze is geheel aan jou.

Waar kun je terecht?

Benieuwd bij welke partij je het beste terecht kunt? Neem eens een kijkje op de website van Ligier Group. Zij hebben een uitgebreid dealer netwerk, zodat er ook altijd een bij jou in de buurt zit, waardoor jij daar terecht kunt voor een Ligier of Microcar. Heb je zelf al een voorkeur voor een model of wil jij je graag laten informeren door de specialisten? Bezoek nu een dealer en wie weet heb jij binnenkort een mooie brommobiel op de oprit staan.

 

 

Geef een antwoord