Zelf aan de slag met mooie nagels was nog nooit zo makkelijk
ModeTrendsVrije Tijd

Zelf aan de slag met mooie nagels was nog nooit zo makkelijk

3.39KViews

Steeds meer Nederlandse mensen, zowel mannen als vrouwen, houden zich vandaag de dag bezig met alles rondom beauty. Kleding, make-up en haarproducten zijn daar voorbeelden van, maar ook de aandacht voor je nagels wordt steeds maar populairder. Er zijn verschillende mogelijkheden om je nagels er op en top uit te laten zien. Wie denkt dat je daarvoor altijd naar een specialist op het gebied van nagelverzorging moet gaan, heeft het mis. Met gellak kun je namelijk heel eenvoudig perfecte nagels bij jezelf aanbrengen. Zo wordt je je eigen nagelspecialist en bespaar je ook nog eens flink op de kosten. Wij vertellen je er graag meer over, en waarom dit ook iets voor jou kan zijn. Steeds meer mensen kiezen voor een gellak set om zelf aan te brengen, en dat is wat ons betreft niet voor niets.

Professionele gellak set

Met een complete gellak set heb je alles in huis om je nagels te laten stralen zoals je van een professionele specialist gewend bent. Een complete set bevat alles wat jij nodig hebt om je nagels van je voeten of handen te voorzien van een prachtige gellak laag. Bij het aanbrengen van de gellak komt namelijk veel meer kijken dan alleen een laagje lak over je nagels aanbrengen. Om een goed resultaat te krijgen, heb je naast de gellak dan ook een UV/LED hardingslamp nodig. Daarnaast zijn er verschillende accessoires die je kunt gebruiken om de lak zo lang mogelijk te behouden. Wist je dat een goed aangebrachte gellak tot wel 14 dagen een prachtig resultaat geeft?

Verschillende soorten lak

Omdat niet iedereen altijd evenveel tijd heeft om de gellak op een goede en rustige manier aan te brengen, worden gellak sets in twee varianten aangeboden. Je hebt de variant waarbij je altijd en overal, zoals bijvoorbeeld in de trein, je nagels kunt opmaken. Deze variant heeft een UV-lamp op zakformaat en biedt ruimte voor maximaal vier vingers. De uitgebreidere set is wat groter en biedt ruimte voor een hele hand of voet.

Match je outfit

Voor wie er graag op en top uit wil zien, is het natuurlijk erg leuk om de kleur van je nagels af te stemmen op je outfit of op de kleuren die helemaal in de mode zijn. Het is dan ook vrij gemakkelijk gemaakt om gellak te verwijderen en een nieuwe laag aan te brengen. Ideaal als je een themafeest heb in het weekend, waar bijvoorbeeld de themakleur rood is. Jouw nagels zullen helemaal matchen met de rest van je outfit! Wil je de week erna toch liever een andere kleur op je nagels? Geen probleem! De gellak sets worden geleverd met alle accessoires die je nodig hebt om de gellak eenvoudig en professioneel te verwijderen.

Kun je je nog herinneren dat je dagenlang moest wachten totdat je bij de nagelstudio terecht kon voor een nieuwe set gellak nagels? Dat is nu echt verleden tijd. Waarom zou je het niet zelf doen? Het is erg eenvoudig om aan te brengen, het bespaart de hoge kosten van een nagelstudio en je kunt bovendien alle leuke kleurencombinaties bij jezelf uitproberen. Ben je uitgekeken op een bepaalde kleur en wil je morgen al een nieuwe kleur op je nagels? Met een gellak set voor thuis bepaal jij zelf wanneer je ze aanbrengt! Zeker in deze drukke tijden waarin jij het vast en zeker al druk genoeg hebt, is dit de ideale manier om toch altijd hip en trendy look te houden. Je zal bovendien merken dat na een paar keer oefenen het aanbrengen van de gellak steeds makkelijker zal zijn.

Geef een antwoord