woontrends 2019
TrendsWonen

Woontrends voor 2021

3.13KViews

Woontrends voor 2021

Waarschijnlijk denk je momenteel helemaal niet na over jouw interieur, maar toch wilde we je vast een glimpje geven van de nieuwste trends op het gebied van wonen. Wat is uit en wat komt weer helemaal in?

Terug naar de natuur

In 2021 gaan we ons op woongebied helemaal focussen op terug naar de natuur. We willen allemaal een stukje natuur terug in huis en nemen geen genoegen meer met een simpele plant. Ga op zoek naar een plaatje op internet dat jou rust geeft. Analyseer welke kleuren hier in voor komen en neem deze als jouw kleuren pallet wanneer je een kleur kiest voor de kamer. Daarnaast kun je een foto van de natuur als fotobehang laten drukken en hiermee een muur behangen. Je zult zien dat dit geheel rustgevend werkt en jouw energiepeil weer opkrikt.

Ontspannen en opladen

In dit tijdperk werken we allemaal hard. We zijn veelal twee verdieners, kinderen, sport afspraken of toch nog even overwerken. Na een lange dag is het tijd voor ontspanning. Zeker in de slaapkamer is dit belangrijk. Je komt pas echt tot rust als je in een heerlijk opgemaakt bed met een fijn 4-seizoenen dekbed ligt. In het nieuwe woon seizoen gaan we hier meer aandacht aan besteden.  Ook moet de badkamer een rustgevende uitstraling krijgen en relax hoekjes worden in huis gecreëerd. Maak een hoekje waar jij ook kunt relaxen. Bijvoorbeeld met een goed boek of rustige muziek. Bepaal waar jij behoefte aan hebt en probeer dit te creëren in huis.

Steeds meer ruimte

Onze leefruimte word steeds kleiner en daarom moeten we zorgen dat we slim omgaan met de ruimte die we hebben. Zorg voor genoeg opbergruimte en ga met de ruimte die je hebt efficiënt om. Geen laden met losse spulletjes, maar plaats bakjes zodat je niet te lang hoeft te zoeken naar die batterij. Open kasten geven soms een rommelig gezicht, kijk dus zeker of je voor een kast met een deur kunt gaan.

Geef een antwoord