winter jacket
ModeTrends

Winterjassen voor kinderen: dit zijn de trends van 2020-2021!

845Views

Inmiddels snakken we allemaal al naar het voorjaar, maar dat betekent zeker niet dat de winter al klaar met ons is. In tegendeel zelfs. De afgelopen weken zijn we nog op zeer extreem winterweer getrakteerd en de eerste voorjaarsdag is nog niet in zicht. Dit betekent misschien ook dat je kind inmiddels alweer toe is aan een nieuwe winterjas of dat je misschien zelfs al aan het kijken bent voor de volgende winter. En dat laatste is helemaal niet gek, want juist in de late winter kun je nog geweldige winterjassen tegen scherpe prijzen kopen. Daarom kan het geen kwaad om nog eens de trends van dit moment op te zoeken. Zo loopt jouw kind er niet alleen deze winter, maar ook de volgende winter trendy bij.

Reversible jas

De reversible jas is in 2020-2021 immens populair. Dit zijn jassen die aan twee kanten gedragen kunnen worden. Zo beschik je over een b nosy winterjas die er eigenlijk iedere dag anders uit kan zien. Bovendien heeft deze jas vaak ook twee functies. Zo is de ene kant vaak wat dunner dan de andere kant, zo kun je de jas geheel naar de situatie en de bijbehorende weersomstandigheden aanpassen. Ook leuk om je kind iedere dag zelf de keuze te geven welke kant hij of zij wilt dragen. Zo voorkom je weer strijd iedere morgen. Kortom: een echte uitvinding voor de kinderen!

b nosy winterjas

Nepbont

Nepbont is weer helemaal in anno 2021! Fake fur zien we bij heel veel merken terug. Bovendien is de verwachting dat dit ook de volgende winter nog even zal aanhouden. Koop dus gerust nu alvast een fake fur jas en je zult hier veel plezier van hebben. Niet alleen nu, maar ook als je hem nog even op de groei koopt voor je kind. Wist je dat fake fur ook weer een geheel nieuwe trend is bij de dames winterjassen? Leuk om te twinnen met je kind.

De teddy jas

De teddy jas is terug van eigenlijk nooit weggeweest. Deze heerlijke zachte jassen zijn niet alleen een ware lust voor het oog, maar zitten ook nog eens ontzettend aangenaam voor je kindje. Bedenk wel goed dat een teddy jas vaak een minder goed idee is op regenachtige dagen. Wanneer het koud en droog is, dan bestaat er echter geen betere jas.

Parka’s

Parka’s mogen eigenlijk geen enkel jaar ontbreken. Ieder jaar weer worden de kinderparka’s weer verbeterd een aangepast aan de nieuwste trends. Met een parka geniet je kind van extra veel warmte en blijft het heerlijk droog. Zelfs wanneer hij of zij door een regenbui loopt. Daarom mag een parka eigenlijk in vrijwel geen enkele kindergarderobe ontbreken. Zo weet je zeker dat jouw kind er deze of de volgende winter heerlijk warmpjes bij zal lopen. Bovendien zijn de huidige modellen ook nog eens ontzettend stijlvol. Wat wil je nog meer?

Kies bij voorkeur voor een parka met een zachte, warme voering. Zo zit deze nog aangenamer bij je kind en zal hij of zij nooit meer klagen over de kou.

 

Geef een antwoord