Hoe ga je warmpjes de zomer en winter tegemoet?
TrendsWonen

Hoe ga je warmpjes de zomer en winter tegemoet?

639Views

In de zomer kan het soms te warm zijn voor mensen, met een verbrande huid als het gevolg, daarom kiezen veel mensen voor een schaduwdoek waterdicht rechthoek. Dit zorgt ervoor dat de UV-stralen afgeweerd worden en jouw huid compleet veilig is. Daarnaast ben je bij een onverwachte regenbui ook verzeker van droge voeten door de waterdichte coating van de rechthoekige schaduwdoek. In de winter is het daarentegen flink koud, maar vergeet ook zeker niet de frisse zomeravonden. Soms kan het dan fijn zijn om een warmtebron in je buitenruimte te hebben. Als dit als muziek in je oren klinkt is een open haard elektrisch of een warmte lamp buiten de aanwinst voor jouw buitenruimte.

Warm en droog achter een waterdicht schaduwdoek

In de zomer kun je wel eens voor onverwachte verassingen komen te staan zoals een flinke regenbui, dan zit je goed achter een schaduwdoek waterdicht rechthoek. Dit zorgt ervoor dat je daarna weer kunt genieten van het zonnetje. Soms kan het namelijk voelen als een tropische regenbui die daarna als sneeuw voor de zon verdwijnt. Naast de fijne waterdichte toevoeging is het natuurlijk een heel stuk beter om in de schaduw te vertoeven als het zomer is. Dit is goed voor je huid want dan verbrand je minder snel. Dus de pijnlijke verbrande huid is echt verleden tijd als je onder een schaduwdoek zit.

Warmpjes voor een elektrische open haard

Waarom alleen overdag er warm bijzitten als dit ook ’s avonds kan of op koelere dagen? Met een elektrische open haard is dit gemakkelijk geworden. Zo behaal je snel een heerlijke warme omgeving met een elektrische open haard. Hoewel het doorgaans gebruikelijker is om een elektrische open haard binnen te gebruiken kun je het ook met gemak buiten gebruiken. Dat biedt een hoop mogelijkheden. Zo kun je tot de late uurtjes warm van een drankje genieten. En ook het gezelschap waarmee je bent zit er warmpjes bij met een elektrische open haard omdat het zo’n krachtige warmtebron is.

Niet wachten tot het warm wordt maar kies een warmte lamp buiten

Als je graag buiten zit in de zomer of gewoon door het hele jaar door, maar altijd door de kou naar binnen wordt gejaagd is een warmte lamp buiten echt wat voor je. Waar terrasverwarmers en warmte stralers soms esthetisch niet gewenst zijn in huiselijke buitenruimtes zijn warmte lampen echt de perfecte oplossing. Net zoals normale lampen zijn warmte lampen mooi gestroomlijnd en bieden ze ook sfeer. Dit zorgt ervoor dat de warmte niet een doorn in het oog wordt als je buiten geniet van de avond. Daarnaast zijn warmte lampen echt krachtig en volbrengen dus met gemak hun taak: jou verwarmen. Ook zijn warmte lampen in veel soorten verkrijgbaar. Hierbij is er verschil in grootte, kleur, sterkte en materiaal. Voor een kleiner terras is een enorme lamp niet nodig om de gewenste warmte te bereiken. Maar als dit voor het oog meer gewenst is dan kan dit natuurlijk altijd. Voor ieder is er dus wat wils.

Geef een antwoord