Waterman partner
TrendsVrije Tijd

Waterman opgelet: welke partner past bij jou?

7.18KViews

Als je tussen 20 januari en 19 februari geboren bent, ben je het sterrenbeeld Waterman. De astrologie kent vier verschillende elementen: Aarde, Vuur, Lucht en Water. Die staan voor vier verschillende temperamenten of persoonlijkheden. De astrologie gaat ervan uit dat een sterrenbeeld met hetzelfde element als het jouwe het beste bij jou past. Een Waterman is een luchtteken en matcht volgens de astrologie prima met de andere luchttekens Weegschaal en Tweelingen. Als je een Maagd (aardeteken) bent, passen andere aardetekens zoals Steenbok en Stier goed bij je. Dit geldt ook voor de drie watertekens: Vissen past bij Schorpioen en Kreeft. Ben je Ram – dat is een vuurteken – dan passen Boogschutter en Leeuw bij je.

Een langdurige relatie

Uit de eeuwenlange studies van astrologen naar de stand van de zon en andere planten is gebleken dat die een nauwkeurig beeld kunnen geven over iemand zijn persoonlijkheid. Het blijkt dat relaties met een sterrenbeeld tegenovergesteld of aan weerszijden van het jouwe stabieler, interessanter en vooral langdurig zijn. Ben je op zoek naar een partner voor het leven? Als Waterman vorm je met een partner met sterrenbeeld Ram, Tweelingen of Weegschaal een uitstekende match. 

Relatiehoroscoop

In een relatiehoroscoop wordt de nauwkeurig berekening weergegeven van de stand van de planeten op het moment van de geboorte van beiden mensen. Geboortehoroscopen vertellen de fijne details over een persoonlijkheid. Via een ingewikkelde weg is het mogelijk om van twee horoscopen een combinatiehoroscoop of relatiehoroscoop te maken. Zo ontstaat er als het ware een nieuwe horoscoop voor beide partners Zwakke en sterke punten worden vergeleken. Er blijft niets niets verborgen in zo’n zorgvuldige opgestelde relatiehoroscoop, maar krijg je wel een beeld of je partner bij je past.

De beste partnerkeuze: Ram, Tweelingen en Weegschaal

Waterman en Ram hebben een gedeelde fascinatie. De karakterverschillen tussen beiden verenigen elkaar. Intellectueel gezien vormen deze twee sterrenbeelden een goede combinatie. Liefdesrelaties tussen Tweelingen en Waterman zijn vaak tolerant en ze bieden elkaar over-en-weer veel steun. In liefdesrelaties tussen Waterman en Weegschaal, is de Weegschaal erg gefascineerd door de vrije geest van Waterman. En de Waterman kan op zijn beurt terugvallen en vertrouwen op de steun van de Weegschaal. Ook op het gebied van passie zit het goed, die kan namelijk hoog oplopen.

Mediumchat

Ben je nieuwsgierig of je partner en jij bij elkaar passen? Of ben je benieuwd welk sterrenbeeld het ware voor jou is? Op onze website Mediumchat.nl kun je alles lezen over sterrenbeelden maar Mediumchat heeft nog veel meer voor je. Gratis mag je één van onze consulenten raadplegen. Een medium, helderziende, paragnost, waarzegger of kaartlegger helpt jou met het vinden van antwoorden en inzichten. Ze houden van mensen en vinden geen enkele vraag vreemd. Start gerust een gratis chat, je zit nergens aan vast en je blijft anoniem. Ervaar hoe het voelt om met respect behandeld te worden.

 

Geef een antwoord