Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een refurbished telefoon
Trends

Waar moet je op letten bij het aanschaffen van een refurbished telefoon?

560Views

Refurbished telefoon kopen? Let hierop

Overweeg je een Iphone se zwart refurbished telefoon te kopen en ben je benieuwd waar je op moet letten bij de aanschaf van een refurbished telefoon? Er worden steeds meer refurbished telefoons verkocht. Deze telefoons zijn goedkoper dan dezelfde nieuwe modellen. De telefoons zijn al gebruikt en vervolgens opgeknapt of gerenoveerd. Koop je een refurbished telefoon, dan moet je niet alleen letten op de prijs hiervan. Wij hebben voor je op een rijtje gezet waar je zoal op moet letten als je een refurbished telefoon koopt. Lees snel verder voor meer informatie.

Bekijk hoe groot je voordeel is

Allereerst is het van belang te bekijken hoe groot je voordeel is. Bekijk wat de prijs is van de Iphone se 2020  die je wilt hebben en vergelijk deze met de nieuwprijs van hetzelfde model. De prijzen van refurbished telefoons worden vaak lager gemaakt dan de adviesprijs, maar de adviesprijs kan ook gedaald zijn. Bekijk daarom goed of en hoeveel voordeel je uit je aankoop kunt halen. Zo weet je zeker dat je niet alsnog teveel betaalt.

Vergelijk diverse aanbieders met elkaar

Er zijn zoveel verschillende soorten refurbished telefoons verkrijgbaar. Mocht je jouw oog hebben laten vallen op een specifiek model, dan is het zeker aan te raden de prijzen hiervan bij verschillende aanbieders te vergelijken. Je kunt dan vaak grote verschillen tegenkomen en jouw refurbished telefoon voor de scherpste prijs kopen.

Bekijk de staat van de telefoon

Bekijk ook goed hoe de staat van de telefoon is. Zo kan een refurbished telefoon beschikken over kleine beschadigingen en gebruikssporen. De prijs is altijd veel lager als de telefoon in slechte staat is. Houd hier dan ook rekening mee. Je kunt zo zelf kijken of je gaat voor een telefoon met meer gebruikssporen zoals krassen of juist voor een telefoon kiest die als nieuw oogt.

Bekijk hoeveel garantie je hebt

Bekijk tevens hoeveel garantie je hebt. De meeste aanbieders zullen je garantie geven op hun refurbished telefoontjes. Dit kan variëren van een half jaar tot twee jaar. Let op dat je recht op wettelijke garantie hebt. Hierbij is de garantie gekoppeld aan hoe lang je telefoon mee zal gaan. Dit is lastiger te voorspellen bij gebruikte telefoons dan bij nieuwe telefoons.

Wij wensen je veel succes met onze tips en de aanschaf van jouw refurbished telefoon.

Geef een antwoord