Trendy het regenseizoen door
ModeTrends

Trendy het regenseizoen door

1.34KViews

In ons kikkerlandje moeten we er helaas aan geloven: regen. Gelukkig bestaat er regenkleding en regenlaarzen die je droog houden tijdens het regenachtige weer.  Regenlaarzen en -kleding waren een aantal jaar geleden nog niet zo stylish, toen trotseerden we de regen met grove laarzen en fluoriserende regenpakken. Tegenwoordig is de regenkleding en -laarzen niet alleen erg functioneel maar ook super trendy. We hebben onze favorieten trendy regenlaarzen en regenkleding voor dames op een rijtje gezet.

Regenlaarzen

Chelsea boots zijn erg populair en makkelijk te stylen met meerdere outfits. Nu zijn er ook regenlaarzen in deze stijl. Dit is een regenlaars die niet snel uit de mode gaat en waarmee je stijlvol de regen trotseert. Meerdere merken hebben deze stijl regenlaars opgenomen in het assortiment, neem bijvoorbeeld de Chelsea regenlaarzen van Hunter of de goedkopere variant van Evercreatures.

Door een beetje regen laat je niet het festival verpesten waar je al dagen of misschien zelfs weken naar uitkijkt. Het festivalterrein kan af en toe een beetje modderig zijn na een aantal dagen regen. Daarom zijn regenlaarzen ook ideaal om te dragen op festivals. Regenlaarzen voor festival mogen best een beetje opvallen en voorzien zijn van mooie kleuren en prints zoals de zilveren laarzen van Hunter.

Regenlaarzen

Regenkleding

Naast toffe regenlaarzen is regenkleding ook belangrijk om droog aan te komen op plaats van de bestemming. Zo hebben onder andere Rains, Happy Rain Days, Stutterheim en Ilse Jacobsen moderne en trendy regenjassen ontworpen. Voor onze favorieten hebben we gekozen voor mooie pastelkleuren. Met de Rains Long Jacket Dusty Mist en de Stutterheim Mosebacke Pale Pink wil je het liefst naar buiten tijdens de regen om je trendy jas te laten zien.

Bij deze online webwinkel scoor je al onze favorieten en ben je klaar voor iedere regenbui.

Geef een antwoord