Stijlvol en betaalbaar overnachten
TrendsVrije Tijd

Stijlvol en betaalbaar overnachten?

1.36KViews

Wanneer u op zoek bent naar een uitstapje met overnachting in het zuiden van het land, dan kunnen wij Maashof aanbevelen. Met de goed bereikbare ligging tussen de steden Venlo, Eindhoven en Roermond is hier genoeg te beleven. Het hotel is stijlvol ingericht en de kamers zijn voorzien van luxe en comfort. Daarnaast organiseert het hotel zelf tal van leuke uitstapjes in de omgeving. Hier kunt u dus gerust een week genieten. Bijkomend voordeel? Hier betaalt u niet de hoofdprijs, maar geniet u wel van alle gemakken van een modern hotel.

Trek de omgeving in

Hoe mooi het hotel ook is, na een heerlijk uitgebreid ontbijtbuffet trekt u natuurlijk het liefst de omgeving in. Het Limburgse land leent zich natuurlijk uitstekend voor een mooie wandeling of heerlijke fietstocht. Maar ook vanuit dit Hotel in Venlo worden tal van uitstapjes georganiseerd. Natuurlijk allemaal voorzien van verse Limburgse vlaai en een lekkere kop koffie of thee. Pak daarna eens een Solex of ontdek de mogelijkheden van een Segway. U legt een prachtige route af en dit kunt u afwisselen met de meest unieke activiteiten. Denk aan een workshop handboogschieten of gooi uw hengel uit in de visvijver om forel te vangen. Natuurlijk wilt u na afloop van die avontuurlijke tocht lekker eten. Juist daarom kunt u bij de activiteit direct een diner boeken. Ook hierin heeft u keuze. Zo kunt u gaan barbecueën of laat u zich bedienen van een heerlijk driegangendiner. Bijvoorbeeld in de vorm van een heerlijke barbecue of een driegangendiner. En na die afsluitende borrel? Duikt u lekker uw eigen hotelbed weer in. Als dat geen topdag is!

hotel in venlo

Bel ons gerust

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw volgende vakantie? Neem dan zeker even contact op met de receptiemedewerkers. Dit kan zowel per mail of telefonisch. Zij vertellen u graag alles over de faciliteiten in het hotel en de activiteiten die u kunt ondernemen. Ze verwelkomen u graag voor uw volgende vakantie in Limburg!

Geef een antwoord