Stijl je outfit af met een fashionably handtas
KledingModeTrends

Stijl je outfit af met een fashionably handtas

1.44KViews

Welk meisje heeft niet altijd gespeeld met de handtassen van haar oma of moeder? In al die kleine vakjes en achter elk ritje zat er wel iets verstopt en het was nog leuker als je dan het spiegeltje of de lippenstift mocht gebruiken. Met mama’s hakken schoenen aan en die zware handtas aan je schouder liep je dan fantaserend door de woonkamer dat je al een volwassen dame was die helemaal opgetut door de stad struinde. Zelfs jongetjes vinden dit nog steeds stiekem heel leuk om te spelen met die tas. Een handtas heeft magnetische aantrekkingskracht voor kinderen en die liefde voor handtassen begint dus al vroeg. Ze zijn nu ook niet meer alleen in het zwart of bruin te koop, maar in allerlei vormen, kleuren, materialen en verschillende maten verkrijgbaar.

Zo moeilijk om te kiezen

Eigenlijk is het onmogelijk om de perfecte handtas te kiezen. De ene dag neem je je laptop mee naar je werk en heb je dus een grotere schoudertas of speciale laptoptas nodig en de andere dag ga je met een vriendin lekker shoppen en neem je liever een kleinere tas mee die wellicht ook nog tegen een spatje regen kan. In de zomer wil je een tas met frisse, vrolijke kleurtjes en in de herfst en winter haal je je zwarte of bruine tas weer uit de kast zodat je tas goed matcht met je winterjas. Zoveel tassen, zoveel opties! Wil je investeren in een echt goede tas? Kijk dan eens naar een Cowboysbag.

Cowboysbag

Wat is een cowboysbag handtas?

Cowboysbag handtassen zijn heel populair omdat ze van hoge kwaliteit zijn en je er losse accessoires bij kunt kopen om je tas nog meer af te stemmen op jouw eigen stijl. Kies je bijvoorbeeld een zwarte leren handtas, maar wil je die ook af en toe crossbody kunnen dragen, dan kies je er een mooie schouderriem bij die je aan je tas kunt klikken. Die riem zou je dan in dezelfde kleur kunnen kopen, maar het is ook heel leuk om bijvoorbeeld een zwarte tas te combineren met een gekleurde schouderriem. Zo heb je twee vliegen in één klap. Een tas van leer heeft wel af en toe wat verzorging nodig als je deze graag in nieuwstaat wilt houden, maar een stoere look is natuurlijk ook niet verkeerd.

Vergeet de puntjes op de i niet

De meeste dames en heren hebben een paar mooie kledingstukken die ze goed met elkaar kunnen combineren. In de zomer komt daar een mooie, dunne jas of colbert overheen en in de winter een heerlijk warme winterjas. Daarnaast denken ze ook aan verschillende soorten schoenen die daar goed bij combineren en ze denken dan klaar te zijn. Maar wat dus vaak vergeten wordt, is het afmaken van die outfits met een mooie handtas. Juist dát ene accessoire dat ervoor zorgt dat je altijd alle belangrijke zaken bij je hebt en dat je niet met losse tasjes hoeft te lopen, wordt vaak vergeten. Helemaal aangekleed om te vertrekken, komt er dan een tas uit de kast die totaal niet past bij de outfit. Vanaf nu weet jij wel beter. Investeer een klein beetje in je collectie handtassen en je zult de show stelen.

Geef een antwoord