KledingModeSieraden

Speciale oorbellen voor Moederdag

1.75KViews

Nog maar een paar weken en het is weer Moederdag. Dit is het aangewezen moment om je moeder te bedanken voor al die andere 364 dagen, toen ze er zoals altijd voor je was. Nu wil je er voor haar zijn. Met je aanwezigheid en misschien ook iets leukers dan alleen een bloemetje. Met een bijzonder cadeautje maak je het allemaal net iets specialer. Toch is dat vaak een hele uitdaging. Want hoe hou je het origineel? Hoe laat je blijken dat je dit jaar echt je best hebt gedaan?

Wat is Moederdag?

Moederdag wordt niet zomaar gevierd. Deze traditie heeft al eeuwenlang bestaan in verschillende vormen. In Griekenland vierde men de formele moedercultus met ceremonies voor de Grote Moeder der goden, Rhea (ook wel Kybele genoemd). In de christelijke traditie, vooral in het Verenigd Koninkrijk, is het de aanloop naar Pasen, op de vierde zondag in de Vastentijd. Al met al is Moederdag belangrijke familiedag.

Oorbellen met een reden

Het is niet voor niets dat kinderen vaak een sieraad uitzoeken voor hun moeder. Natuurlijk ligt het idee voor de hand, maar dat hoeft nog niet te gelden voor het sieraad. Een speciale ring, armband, ketting, collier of set oorbellen maakt iedere moeder blij. Je kunt hierin origineel blijven door oorbellen uit te zoeken die passen bij je moeder.

Buddha to Buddha oorbellen

 

Bestsellers tijdens moederdag

MyBuddha merkt altijd dat Moederdag leeft in Nederland. In deze periode stijgt de verkoop van specifieke sieraden. Vooral bepaalde oorbellen doen het goed. De grootste bestsellers zijn de Chain Earstud: een set ronde noppen met sierlijk ketting-relief, de Ellen Earstuds: gelijkend twee kleine wuivende graanhalmpjes, de Nathalie Earstuds: met zachte glooiende vormen en de Katja Mix Earrings: subtiele en tijdloze oorbellen.

Altijd origineel

Het leuke van een merk als Buddha to Buddha, is dat de verschillende sieraden van iedere collectie zijn gemaakt om elkaar aan te vullen. Geef je dus dit jaar oorbellen, dan kun je volgend jaar of op een andere feestdag weer een ander sieraad geven, bijvoorbeeld een ketting of armband uit dezelfde collectie. Een hele uitkomst, want het valt niet altijd mee om ieder jaar weer een geschikt cadeau te vinden. Kijk alvast rond in onze webshop en ontdek welke oorbellen of ander sieraad er bij jou moeder past. Bestel je voor 16:30 uur, dan verzenden wij vandaag nog. Zo is uw cadeautje altijd op tijd in huis. Ga je binnenkort naar Hoorn? Kom dan eens binnen bij onze winkel Chikado, ook hier vind je een heel uitgebreid assortiment Buddha to Buddha sieraden.

Geef een antwoord