Op zoek naar bedrijfskleding
KledingTrendsZakelijk

Op zoek naar bedrijfskleding?

1.74KViews

Heb je voor jouw bedrijf bedrijfskleding nodig voor op de werkvloer of misschien voor een evenement waar jullie aan gaan deelnemen? Bedrijfskleding is handig zodat het duidelijk opvalt dat jij en jouw collega’s bij elkaar horen. Daarbij is het ook van groot belang dat jouw bedrijfslogo op het kledingstuk staat, zodat dit ook goed opvalt en zichtbaar is voor iedereen. Dit is namelijk een manier van reclame maken, maar dan direct op een leuke en handige manier, want je hebt er zelf ook wat aan. Deze bedrukte bedrijfskleding kan je bestellen bij Maxilia.

De soorten bedrijfskleding

De bedrijfskleding is voor verschillende beroepen verkrijgbaar. Zo kan je kiezen uit normale T-shirts of polo’s, maar voor bijvoorbeeld bouwvakkers, schilders en slagers kan je hier terecht voor de juiste kleding. Alle bodywarmers, gilets, sweaters en alle overige kleding kan je dus makkelijk laten bedrukken met een logo naar wens. Het enige wat je hoeft te doen is jouw logo meesturen als vector bestand. Heb je dat niet? Dan zorgen zij daar wel voor. Door dit bestand wordt het extra scherp afgedrukt en wordt het niet korrelig gedurende het afdrukken.

soorten bedrijfskleding

Bedrijfskleding voor verschillende doelen

Sta je bijvoorbeeld op een beurs of een ander evenement met jouw bedrijf? Het is dan wel leuk om op te vallen met jouw bedrijfskleding. Kies bijvoorbeeld een leuk T-shirt met een vest erover, die beide zijn bedrukt met een bepaalde slogan of het bedrijfslogo. Het is daarbij ook fijn dat je niet in je eigen kleding hoeft te lopen, maar gewoon die van het bedrijf aan kan. Let wel even op de aangegeven levertijd. Het bedrukken van de producten duurt vaak wel even, vooral met bedrijfskleding. Echter kan je de producten wel op deze afgesproken dag verwachten, want ze zorgen bij Maxilia dat ze hun afspraken nakomen.

Vragen over de bedrijfskleding?

Meer weten over de mogelijkheden tot het bedrukken van producten? Neem even contact op met de klantenservice en zij kunnen je hier meer over vertellen. De meeste originele relatiegeschenken vind je namelijk bij Maxilia en zij kunnen je helemaal enthousiast maken.

Geef een antwoord