Natuursteen laminaat
TrendsWonen

Natuursteen laminaat

1.36KViews

Met natuursteen laminaat creëer je een stoere of een luxe interieur. Ben je op zoek naar goedkope natuursteen tegels? Verdiep je dan eens in natuursteen laminaat. Laminaat is erg licht en toch stevig en slijtvast. Gemakkelijk zelf te leggen en het scheelt je ontzettend in de portemonnee! Ben je op zoek naar laminaat met een natuursteenlook? Natuursteen laminaat is haast niet van echte natuursteen te onderscheiden. Natuursteen laminaat is mooi in keukens, badkamers, woonkamers, in de hal en in woonkamers. In dit blog lees je hoe je natuursteen laminaat combineert.

Creëer een luxe look en tijdloze uitstraling

Met natuursteen laminaat creëer je een luxe en tijdloos interieur. Natuursteen is er in veel verschillende soorten en maten en geen tegel is ooit hetzelfde. Door het verschil in laminaat tegels, wordt het niet te nep en lijkt het ook niet te veel op een print. Elke steen heeft weer andere patronen, wat het weer super karakteristiek maakt. De meest gebruikte natuursteen in interieurs zijn:

  • Marmer voor een luxe, tijdloze uitstraling.
  • Graniet voor een glimmende, strakke, luxe uitstraling.
  • Leisteen voor een matte, stoere en tijdloze uitstraling.
  • Kwartsiet, ontstaan uit zandsteen, voor een rustieke sfeer.

Creëer een luxe look en tijdloze uitstraling

Natuursteen laminaat voordeliger dan natuursteen

Een natuurstenen vloer is erg duur om aan te schaffen en ook niet onderhoudsvrij. Het is een hele investering en als je uitgekeken bent op de vloer, is het een flink karwei om de vloer te verwijderen. Ook moet de vloer volledig geëgaliseerd zijn en moet een natuurstenen vloer gelegd worden door vakmannen. Natuursteen laminaat is niet van echt te onderscheiden, maar het is wel van licht materiaal gemaakt, wat er voor zorgt dat het gemakkelijk (zelf) te leggen is en eventueel gemakkelijk te verwijderen. Natuursteen laminaat is dus erg mooi, slijtvast en super gemakkelijk in onderhoud: stofzuigen en dweilen is zo gepiept. Helaas kan laminaat alleen niet samen gaan met vloerverwarming.

Koop natuursteen laminaat

Ben je op zoek naar natuursteen laminaat? Dan is er dus veel keuze in de verschillende soorten stenen. De natuursteen laminaat lijkt net echt en wat je ook kiest, het zal je niet vervelen. Geen natuurstenen laminaattegel is hetzelfde. Creëer jouw gewenste look met natuurstenen laminaat en koop de vloer bij een speciaalzaak, dan weet je zeker dat je voorzien bent van de beste service. Bestel je natuursteen laminaat bij Bebo Parket!

Geef een antwoord