Must have items voor een citytrip
TrendsVrije Tijd

Must have items voor een citytrip

1.07KViews

Ben je nu van plan om binnenkort een citytrip te maken? Dan zal je je vast afvragen welke spullen je het beste kan meenemen. Een koffer of backpack heeft vaak maar beperkte ruimte waardoor je dit natuurlijk optimaal wil benutten. Daarom hebben wij hieronder een lijstje opgesteld met must have items die niet vergeten mogen worden.

Reisgids

Hoe leuk het ook is om nieuwe plekken te ontdekken en je te laten leiden door de stad en alles wat het te bieden heeft is het toch verstandig om je in te lezen. Vaak denk je alles al te kennen en loop je misschien wel een hele gave activiteit of musea mis. Pak dan gerust een reisgids erbij van het land dat je gaat bezoeken en probeer eens dingen te doen buiten je comfortzone.

Powerbank

Hoe zonde zou het zijn als je een leuk moment wil vastleggen en je telefoon ineens uitvalt? Of je bent aan het navigeren naar je bestemming met Google Maps en ineens ben je afhankelijk van de lokale kaarten langs de weg? Dit kan gemakkelijk verholpen worden door een powerbank aan te schaffen. Het stelt je in staat op welke locatie dan ook je telefoon op te laden.

Backpack

De beste backpacks vind je in alle soorten en maten. Niet elke backpack is dan ook even handig voor het meenemen van spullen. Zeker wanneer je op reis bent is het handig om alle noodzakelijke spullen bij de hand te hebben. Zo wil je natuurlijk wel je reisgids ergens kunnen opbergen of je portemonnee op een veilige plek hebben. Een backpack moet zowel ruim als comfortabel zijn. Helemaal wanneer je uren door de stad aan het lopen bent. Goed dus om hier wat meer geld aan te besteden, want op de lange termijn heb je hier meer profijt van.

Slippers

Van origine waren het de backpackers die ervoor kozen om met slippers te lopen. Vaak zijn het de warme landen waar slippers goed van pas komen. Bij een bezoekje aan het strand of het lokale zwembad, zijn slippers toch wel een must. De beste slippers voor heren en vrouwen vind je vaak al voor een goed prijsje.

EHBO Kit

Je zal vast denken mij overkomt niks op vakantie maar ongelukken zitten in de kleinste hoekjes. Neem daarom vooral een kleine EHBO Kit mee met daarin spullen zoals (blaren)pleisters of verband. Mocht je nu toch onverwachts een val of iets dergelijks maken, dan ben je meteen in staat dit te verhelpen.

Thermosfles

Mocht je nu naar een warm land gaan en lange tijd geen toegang hebben tot water, dan is een thermosfles ideaal. Niet alleen heb je altijd water bij de hand, het blijft ook nog is voor een lange periode koud. Ideaal wanneer je een warm land bezoekt en behoefte hebt aan wat verkoeling. Andersom werkt het net zo goed. Koffie of thee wordt hier ook gemakkelijk voor een lange periode warm gehouden. Elk moment van de dag toegang tot een warm bakje koffie, wie wil dat nou niet?

Geef een antwoord