Luxe pennen
ModeTrendsZakelijk

Luxe pennen: terug van (nooit) weggeweest!

1.51KViews

Schrijven met pen? Dat is toch niet meer van deze tijd? In onze huidige moderne samenleving grijpen we al snel naar snelle oplossingen om stof op papier te zetten. Even een notitie maken in je smartphone, aantekeningen maken in Word of een afspraak maken in je digitale agenda, de mogelijkheden zijn eindeloos en voor iedereen toegankelijk. Maar wist je dat het gebruik van luxe pennen helemaal niet zo vreemd is? Sterker nog: anno 2020 maken steeds meer liefhebbers van het geschreven woord van een kwalitatieve pen gebruik. Waterman, Cross en Parker zijn geliefde merken onder de kenners. In dit artikel leggen we uit waarom luxe pennen terug van eigenlijk nooit weggeweest zijn.

Een bijzonder cadeau

Pennen zijn niet alleen heel praktisch, maar kunnen ook nog eens heel goed als cadeau dienen. Wil jij een bijzonder cadeautje voor een dierbare collega, familie of vriend? Dan is een pen altijd een goed idee. Natuurlijk schaf je dan geen simpele balpen aan, maar geef je een pen cadeau waarmee je écht gezien mag worden. Pennen graveren is ook nog eens een heel leuk idee als je jouw cadeau een persoonlijke touch wilt geven. Kies voor een lieve inscriptie, zodat je de ontvanger nóg gelukkiger maakt.

Het graveren van pennen is tevens een goed idee als mooi promotiemiddel. Geef je zakenrelaties een mooie pen met het logo van jouw bedrijf en succes is gegarandeerd! Een leuke manier om ze aan jullie contact te herinneren én het klantencontact uit te breiden.

Liefhebbers voor authentiek schrijven

Wanneer vinden we nog de tijd om ouderwets met pen en papier te schrijven? Meestal veel te weinig. De digitale oplossingen liggen steeds vaker voor de hand. Dit terwijl het schrijven met een kwaliteitspen enorm veel voordelen kent. Zo blijkt uit onderzoek dat je zelf geschreven teksten veel beter onthoud, de creatieve geest stimuleert én de hersenen traint op een manier die je met simpel tikwerk niet kan evenaren.

Daarnaast zijn er ook nog veel liefhebbers voor authentiek schrijven die de digitale oplossingen niet kunnen waarderen. Zij voelen zich pas echt meester als ze hersenspinsels op papier kunnen zetten. Als echte liefhebber maak je dan ook niet gebruik van een standaard balpen, maar kies je voor het échte werk met een mooie Parker pen of andere kwaliteitsmerk. Een prachtig geschenk voor de liefhebber van het geschreven woord. Heerlijk om jezelf of een andere liefhebber eens mee te verwennen.

Waarom een luxe pen?

Waarom zou je voor een luxe pen kiezen als je ook een heel stel goedkope balpennen kunt aanschaffen? De functie van de pen blijft immers hetzelfde. Toch geven liefhebbers eerder de voorkeur aan een kwaliteitspen. Dit heeft meerdere redenen.

Allereerst is de levensduur van een kwaliteitspen veel langer. De cross pennen van Pengraveren gaan met goed gebruik een leven lang mee. Dit terwijl een simpele balpen vaak na een enkel gebruik niet meer bruikbaar is. Ook zijn mensen zorgvuldiger met een luxe pen, omdat deze logischerwijs meer geld heeft gekost. Zo ben je op de lange termijn veel goedkoper uit. Bovendien ligt het schrijfcomfort bij een luxe pen veel hoger dan bij een simpele balpen. Ze liggen lekker in de hand en geven jou de mogelijkheid om soepel en snel woorden op papier te zetten. Kortom, een kwalitatieve pen is onmisbaar in jouw schrijfgerei. Als je eenmaal over de juiste pen beschikt, wil je nooit meer met ander materiaal schrijven!

Geef een antwoord