kleur interieur
TrendsWonen

Kleur je interieur

2.26KViews

In het nieuwe woonseizoen gaan we weer volop aan de slag met kleur. We kunnen het zo gek niet bedenken of het kan en mag weer. Kleuren gaan hand in hand met emoties. Met de juiste kleur op de wand creëer je niet alleen rust, maar ook warmte. Laat je inspireren en pak die kwast op!

De natuur in

De nieuwe trend is helemaal terug naar de natuur. We kleden ons huis aan met natuurlijke, warme tinten als groen, okergeel, terracotta, bruin en zandkleur. Deze kleuren geven ons een rustgevend gevoel wat natuurlijk erg prettig is na een dag hard werken.

Tijd voor ontspanning

Vooral in de badkamer, de plek waar we ons nestelen voor even totale ontspanning, zien we allerlei blauw-, roze- en paarstinten terug komen. Door hierin een lichte en een donkere variant te combineren creëren we een geheel dat voor een lekker ontspanmomentje kan zorgen.

Ga voor goud

Eigenlijk zagen we deze trend dit jaar ook al, maar hij zet nog even door. Ga voor luxe en combineer zwart met goud. Vooral wanneer we met zachte stoffen als fluweel gaan werken, kunnen we hier een luxueus geheel scheppen dat ons zeker een welkom thuis gevoel zal geven.

Tegenpolen in kleur

Wat wel heel opvallend is in de nieuwe trends, zijn de tegenpolen. Twee kleuren die totaal elkaars tegenpool zijn maar daardoor meer dan ooit matchen. Bijvoorbeeld zwart en wit, blauw met geel, of koele tinten tegenover warme tinten. Het geheel is wat gedurfd maar je zult zien als je dit aan durft dat het een mooi effect zal geven.

Kleur je keuken

Ook in de keuken gaan we meer donkere kleuren zien. Waar eerst een keuken enkel wit hoorde te zijn durven we nu al steeds vaker te kiezen voor een donkere kleur als grijs, donkerblauw en zelfs zwart. In combinatie met de juiste accessoires vormt de keuken een mooi geheel waar we zeker een heerlijke maaltijd kunnen kokkerellen.

Geef een antwoord