Het mondkapje als onderdeel van je outfit
gezondheidModeTrends

Het mondkapje als onderdeel van je outfit

1.47KViews

Het mondkapje zal ook de komende tijd een belangrijke rol spelen. Het is niet alleen zo dat het een beschermende werking heeft tijdens de pandemie. Het is ook zo dat het mondkapje snel is opgepikt door designers als een soort accessoire. Dat maakt het dus ook interessant om eens te bekijken op wat voor manier jij het kan gebruiken. Het is namelijk goed mogelijk om met het kapje je outfit helemaal compleet te maken. Aan de hand van een aantal tips maak je de juiste keuze voor het juiste model voor jouw look.

De beschermende kapjes als eerste optie

Voor je het als een echt accessoire gaat zien, is het belangrijk om te beseffen dat het mondmasker natuurlijk vooral nog een beschermende functie heeft. Dat betekent eigenlijk dus dat mondkapjes tegen het virus kopen je eerste optie moet zijn. Je gaat dus niet perse op zoek naar de kapjes die het best bij je passen. Je gaat eerst op zoek naar de modellen die je het best afschermen van het inademen van virusdeeltjes. Daarom koop je ze in de eerste plaats ook bij een echte specialist. Zo heb je meer zekerheid als consument.

Zeker zijn van de bescherming

Je wilt er in zulke gevallen natuurlijk wel zeker van zijn dat de kwaliteit ook echt voldoet aan de standaard. Daarom koop je ze niet zomaar bij een willekeurige aanbieder. In plaats daarvan kies je voor echte kwaliteit. Waar kun je mondkapjes virus kopen die hieraan voldoen? In de eerste plaats is het dan slim om voor een specialist te kiezen. Daar kan je er zeker van zijn dat ze zijn getest en gekeurd. Met als voordeel dat je op die manier dus zeker kan zijn dat ze je helpen het virus te bestrijden waar nodig is.

Waar koop je mondkapjes

Andere soorten kapjes verkennen

Het is ook belangrijk om andere soorten mondkapjes te kennen. Je draagt ze bijvoorbeeld in de meeste gevallen uit voorzorg. Dat betekent dus ook dat je er iets ruimer mee om kunt gaan. Je moet er in ieder geval voor zorgen dat je luchtwegen goed afgeschermd zijn. Dat kan dus ook met de mondmaskers die meer als accessoire bedoeld zijn. Dit zijn de modellen die je niet perse bij de specialist koopt. Bedenk je dan wel goed dat die dus ook niet in alle situaties goed geschikt zijn. Dat is een belangrijk verschil tussen deze opties.

Passend bij je look

Het leuke aan de mondkapjes van de designers is dat ze niet de steriele, medische look hebben. Het zijn juist kapjes in allerlei kleuren en met allerlei soorten design erop uitgewerkt. Dat past dus goed bij wat je verder draagt. Het is dan ook goed mogelijk dat in de toekomst, na de pandemie, de kapjes nog altijd een rol zullen blijven spelen in het modebeeld. Dit maakt het dus juist ook zo aantrekkelijk. Alle reden om je nu al te verdiepen in de mogelijkheden die er zijn. Er is altijd wel een passend model te vinden.

Beide varianten op voorraad hebben

De beste manier om te zorgen dat je alles goed op orde hebt, is door te zorgen dat je beide varianten gewoon klaar hebt liggen. Wanneer je in situaties komt waarin de beschermende mondkapjes nodig zijn, zoals het OV, dan weet je dat je ze zo kunt pakken. Wil je gewoon wat extra zekerheid, maar er toch goed uit blijven zien? Dan kies je voor het model dat door je favoriete designer op de markt is gebracht. Op die manier kan je ook over langere periode zorgen dat het mondkapje een deel van je blijft.

Testen op Corona.

De Nederlandse overheid & de GGD Corona-testlocaties kampen met capaciteitsproblemen terwijl de het aantal nieuwe Corona gevallen sterk blijft toenemen. Om je toch snel te laten testen kun je o.a. een Coronatest in Groningen doen.

Na het maken van een online afspraak voor een 15 minuten Coronatest bij Coronatestnederland, volgt een bezoek aan de testlocatie. Na het controleren van de aanmelding kan de test worden afgenomen. Door middel van het afnemen van een bloeddruppel zoals bij een diabetestest is het mogelijk om met een bij Volksgezondheid bekende en geregistreerde COVID-19 sneltest binnen 15 minuten de uitslag te geven. De uitslag is privé en wordt niet geregistreerd.

Geschreven door GMU | Big Data Online Marketing

Geef een antwoord