hip kinderbed
TrendsWonen

Een hip kinderbed om in weg te dromen

1.19KViews

Droomt jouw kind ook van een nieuw, stoer bed? De kinderbedden van VanLonden zijn gemaakt volgens de laatste trends en volledig naar wens te bouwen, zodat de droom van je kind in vervulling gaat. De meest originele ontwerpen zijn huisjesbedden, tentbedden, autobedden, survivalbedden en kastelen. Deze kinderbedden nodigen uit om te slapen, te spelen en te relaxen. Bij oudere kinderen is een kinderbed met daaronder een bureau of relaxplek populair. De ruimte die je hiermee bespaart is belangrijk voor het maken van huiswerk maar ook om er met vriendjes en vriendinnetjes te spelen of te chillen.

Slim werken: een kinderbed met bureau

Naarmate je kind ouder wordt, neemt de slaapkamer een  prominentere plek in. Naast slapen en spelen moet er ook huiswerk worden gemaakt. En eenmaal op de middelbare school zal je kind bijna dagelijks huiswerk moeten maken. Reden genoeg om hiervoor te investeren in een hoogwaardig steigerhouten kinderbed met bureau dat de kinderkamer niet helemaal opvult. Zo is er genoeg ruimte en comfort om goed te kunnen werken. Een op maat gemaakt kinderbed is hierbij het meest waardevol. VanLonden laat het ontwerp precies aansluiten bij de kinderkamer. En natuurlijk bij alle wensen van je kind

Een comfortabel steigerhouten kinderbed

Er wordt door onze vakkundige steigerhoutspecialisten uitgebreid aandacht besteed aan het volledig splintervrij maken van het hout. Hierdoor klimt je kind keer-op-keer zorgeloos in en uit bent, zonder kans op splinters. Ook slapen is comfortabel dankzij de stevige lattenbodems en matrassen die je erbij kunt bestellen. Dit product heet Lucas en is verkrijgbaar in 3 verschillende maten en prijsklassen.

Een comfortabel steigerhouten kinderbed

Matrassen die passen

Bij ieder bed heb je diverse opties. Kies waar de trap wordt geplaatst. Maak je keuze in een van de vele afwerkingstechnieken en kies of je er een lattenbodem en matras bij nodig hebt. Je hebt de keuze uit deze matrassen:

  • het polyether matras met ventilerend luxury foam, sierstepping, damast-stof en afdekking van 150 gram m2 fiberfill,
  • het pocketveringmatras met 260 pocketveren per m2, polyether afdeklaag, 20 cm dik en met vierzijdig afritsbare hoes,
  • een koudschuim-matras met HR40 koudschuimvulling, 7 comfortzones en anti-allergisch, anti-reumatisch en ventilerende stof.

Kinderbed bestellen?

VanLonden.com is gevestigd in Noord-Brabant. In onze werkplaats maken we de trendy, stoere kinderbedden geheel op maat. Zodra je bestelling bij ons binnen is, gaan we voor jou aan de slag. Na ongeveer vier weken nemen we contact met je op in verband met het bezorgen en monteren van het bed bij jou thuis. Betalen kan door middel van bankoverschrijving en iDeal. Ook kun je achteraf betalen als de koerier het bed komt bezorgen. Wij leveren in heel Nederland en België.

Geef een antwoord