De ideale outfit voor de casanova's onder ons
KledingModeTrends

De ideale outfit voor de casanova’s onder ons!

1.02KViews

Wist je al dat de eerste twee seconden bepalen of iemand met je verder wil? Die eerste indruk, die eerste paar seconden moeten dus behoorlijk overtuigend zijn. Hoe kan je het niet voor jezelf verpesten? Vrouwen waarderen het als ze zien dat je aandacht hebt besteed aan je kleding. Je uiterlijk en wat je draagt bepalen voor een groot deel of een vrouw je ziet zitten. Het is dus heel belangrijk om de juiste kleding te dragen naar je eerste date. Als je niet weet wat je kan dragen helpen we je graag een handje. Wil je helemaal opvallen met je outfit? Kies er dan voor om een smoking te dragen. Een smoking kopen bij Henkterhorst maakt van elk afspraakje een groot succes.

smoking henkterhorst

De eerste indruk

Jij weet natuurlijk hoe belangrijk het is om een goede indruk achter te laten. Daarom weet je dat je meer aandacht moet besteden aan je uiterlijk dan normaal. Dit vraagt om een kleding set die meteen laat zien wie je bent maar er wel verzorgd uitzien. Dan zal je een verpletterende eerste indruk achterlaten. Ga niet overdreven netjes naar een afspraakje maar hou het wel altijd casual. Vergeet niet je date ook op haar gemak te stellen. Kies voor een eerste afspraak voor een nette jeans, een pantalon, een mooi stel schoenen en een stijlvol jasje.

Heb je een goede indruk achtergelaten?

Het is altijd een spannend moment. Het afspraakje is helemaal goed verlopen, jij bent helemaal tevreden over de avond. De vrouw van je afspraakje was het knapste en leukste meisje van de hele avond. De avond vloog voorbij terwijl je honderduit met haar aan het kletsen was. Het was leuk om haar beter te leren kennen en het was voor beide kanten een heerlijke avond. Nu wil je heel graag nog een keer afspreken. Maar wanneer bel je haar dan? Ons advies is om haar de volgende dag een berichtje te sturen en haar na een paar berichtjes op te bellen en een tweede afspraakje te maken.

Het tweede afspraakje

Bij het eerste afspraakje heb je een goede eerste indruk achtergelaten. Het was een geweldige avond en dat er nog een tweede afspraakje is gepland vind je helemaal geweldig. Nu wil je natuurlijk wel de eerste indruk overbluffen. Als echte man wil je haar natuurlijk laten zien dat je ook een stoere kant hebt. Een stoere look die je kan dragen naar dit afspraakje is een zwarte outfit. Denk dan aan een stijlvolle jeans, een zwart shirt en een leren jas. Een net stel sneakers of schoenen maken je outfit helemaal af. Met deze outfit laat je zien dat je stoer en modieus bent. Daar win je weer pluspunten mee.

leren jas zwart t-shirt

Afspreken in de buitenlucht

Het weer in Nederland is zeer onvoorspelbaar. Op het moment dat je er over hebt nagedacht wat je gaat dragen naar je afspraak kan het weer zomaar compleet omslaan. Komt het met bakken uit de hemel dan is het tijd om een andere outfit te dragen. Kies dan voor een stijlvolle tijdloze trenchcoat of een hip stel Chelsea boots onder je outfit. Staat er koude wind neem dan kan een warme coltrui niet ontbreken.

Het is natuurlijk ook altijd slim om iets warms en een paraplu mee te nemen. Hier kan je heel subtiel je date mee warm houden. De kans is namelijk groot dat ze het tijdens de avond koud krijgt. Dan kan je haar heel nonchalant verwarmen of droog houden.

Voortaan kijk je uit naar een nieuw afspraakje. Staat er een afspraakje gepland, dan weet je nu precies wat je de volgende keer kan dragen.

Geef een antwoord