Frogs & Dogs- sfeer
KledingTrends

Comfortabele en trendy huismode voor de allerkleinste fashionistas

1.03KViews

Het modegevoel van een moeder stopt nooit bij haar eigen kledingkast. Ook je baby, peuter of kleuter laat je stralen zoals jij zelf straalt. Maar wel in een outfit waarin ze nog gewoon kind kunnen zijn, met voldoende comfort en bewegingsvrijheid.

In dit artikel laten we je kennismaken met een kledinglijn die dat heel goed met elkaar weet te combineren. Comfortabele huismode voor kinderen, waar ze zich ook prima buiten mee kunnen vertonen. Daarmee zitten jullie straks allemaal op je paasbest rond de ontbijttafel, maar kan er na het ontbijten direct naar hartelust gespeeld worden.

Ga voor comfort én stijlvol

Comfort en stijl zijn soms best lastig te combineren. Daar kan iedereen die weleens een hele avond in een oncomfortabel strakke broek heeft doorgebracht “omdat die je nu eenmaal zo goed staat” over meepraten. Maar dat doe je je kinderen toch niet aan? Vooral niet wanneer je gewoon lekker thuis bent.

En dan hebben we het nog niet eens over het prijskaartje. Probeer ze maar eens zo ver te krijgen om extra voorzichtig te zijn met spelen omdat ze dure kleren aan hebben. Of wat te denken van plotselinge groeistuipen, waardoor die dure merkkleding al na een paar keer dragen te klein is geworden? 

Het kledingmerk Frogs & Dogs – verkrijgbaar via de gelijknamige webwinkel – is speciaal gericht op jonge kinderen en baby’s. Zijn missie is om een betaalbare optie te bieden voor merkkleding met een unieke look-and-feel. Behalve kinderkleding, vind je hier ook alles voor je baby. Rompertjes, onesie en slaapzakken, maar ook slabbetjes, tutteldoekjes en andere accessoires.

Ga voor comfort én stijlvol

Een stijlvolle en zorgeloze nachtrust

Comfort en bewegingsvrijheid zijn ‘s nachts natuurlijk nog belangrijker dan overdag. In je slaap moet je vrij kunnen draaien, zeker als kind. Een comfortabele pyjama voor kinderen die alle vrijheid geeft om te draaien, woelen en rekken en strekken is daarom onmisbaar voor een goede nachtrust.

Het speciale label Frogs & Dogs PJ’s heeft pyjama’s voor baby’s en kinderen, gemaakt van zachte katoen en met een ideale pasvorm. Wij zijn ook erg fan van alle leuke ontwerpen waar je uit kunt kiezen. Daardoor wordt de nacht niet alleen zorgeloos en comfortabel, maar ook nog eens stijlvol.

Deze kleding is natuurlijk perfect voor die gezellige zaterdag- en zondagochtenden, wanneer niemand naar werk of school hoeft. Met zijn allen aan de ontbijttafel, iedereen in zijn of haar favoriete, comfortabele pyjama of ochtendjas. En het mooiste is: als baby of klein kind hoeft die fijne kleding helemaal niet uit wanneer jullie straks de deur uit gaan. Want zeg nou zelf. Zouden we niet allemaal af en toe weer eens in onze pyjama de deur uit kunnen gaan?

Geef een antwoord