Cadeauzakjes bij Rotimshop
Vrije TijdWonen

Cadeauzakjes bij Rotimshop

908Views

Cadeauzakjes zijn perfect om handig en snel kleine artikeltjes in te verpakken en mee te geven zoals cadeaukaarten, bijoux en accessoires. In drukke tijden, denk bijvoorbeeld eens aan de feestdagen in december, zit je niet te wachten op geklungel met cadeaupapier en plakband. Zeker niet als er een hele rij wachtende ongeduldige klanten voor de kassa staat. Gewoon simpel het artikel in het zakje, dichtplakken met een leuke sticker en in no-time ben je klaar. Maar natuurlijk wil je je klanten wél iets leuks meegeven. Waar kan je het beste cadeauzakjes bestellen? Bij Rotimshop! Lees snel verder waarom.

Gestreken kraft

Cadeauzakjes zijn niet alleen handig in gebruik maar hebben ook die feestelijke uitstraling die jij zoekt door de gebruikte kwaliteit luxe papier. Je hebt bij alle kleuren de keuze uit diverse afmetingen zodat er altijd wel een formaat is dat bij uitstek geschikt is voor jouw artikelen. De luxe cadeauzakjes zijn gemaakt van gestreken kraft. Een kenmerk van gestreken kraft is dat het een glad papier is dat altijd een wat glimmende buitenkant heeft, juist daardoor zijn de zakjes zo feestelijk. Gestreken kraft absorbeert de bedrukkingskleuren niet waardoor de kleuren helder en intens blijven. Deze zakjes hebben we in de kleuren zilver, goud, rood en zwart.

Verschillende kleuren

Rotimshop beschikt over cadeauzakjes in verschillende kleuren. Roze, bruin, zwart, het is bij Rotimshop allemaal leverbaar! Heb je liever zakjes met paarse stippen en rode vierkanten? Het kan allemaal!

Combineren

Cadeauzakjes laten zich perfect combineren met inpakpapier. Dit heeft Rotimshop in dezelfde kleuren als de cadeauzakjes. Je kunt de zakjes dichtplakken met een klein plakbandje uiteraard maar het is veel mooier dit te doen met een bedrukte sticker. Met je logo, firmanaam of gewoon een leuke tekst! Rond, vierkant, ovaal of rechthoekig. Dit is mogelijk in een heleboel formaten, het is natuurlijk het mooist als je het formaat aan laat sluiten bij de afmeting van het zakje. Op een klein zakje staat bijvoorbeeld een klein rond stickertje het mooist.

Cadeauzakjes bestellen

Door te bestellen bij bijvoorbeeld Rotimshop draag je dus aan een beter milieu én hoef je nooit lang te wachten op je bestelling. Meer weten over het bestellen van cadeauzakjes? Bekijk dan eens de website van Rotimshop of neem contact met ze op.

Geef een antwoord