ModeTrends

3 redenen om voor een body mist te kiezen

710Views

Steeds meer vrouwen verkiezen een body mist over een standaard parfum. Er is echter ook nog altijd een kleine groep die hier nog nooit van gehoord heeft. Want wat is een body mist nu precies? Een body mist is een lichte parfum die op het hele lichaam wordt gespoten. Bij standaard parfum doe je dit doorgaans slechts op enkele plekken, als hals, polsen of nek. Body mist wordt doorgaans vergeleken met een lichtere parfum die met uitstek geschikt is voor de zomermaanden. De lucht blijft subtiel om je heen hangen en frist het lichaam op. Geen plakkerig lichaam van het zweet en geen nare luchtjes meer. Een body mist is precies wat je nodig hebt.

Twijfel je nog steeds over de aanschaf van victoria secret body mist? Wij geven je 3 redenen waarom body mist altijd een goed idee is!

1.    Ideaal voor de zomermaanden

In de zomermaanden is het vaak lastig om de juiste parfum te vinden. De meeste parfums bevatten over zo’n hoge concentratie dat ze bij hoge temperaturen kunnen gaan irriteren. Hierdoor krijg je te maken met huidirritaties, uitslag, enzovoorts. Bij body mist is dit niet het geval. Het is een zeer lichte variant van parfum en zal geen enkele irritatie opleveren door deze minimale concentraties. Bovendien frist het je lichaam op. Hierdoor is body mist bij uitstek geschikt voor de zomermaanden. Hou er wel rekening mee dat je – vóórdat je begint met sprayen – eerst zonnebrand opsmeert. Zo ben je goed beschermd én ruik je ook nog eens overheerlijk.

2.    Sprayen maar!

Waar je bij parfum vaak nog heel zorgvuldig met je flesje omgaat en slechts enkele keren sprayt, kan je met body mist helemaal los. Body mist is over het algemeen namelijk zeer voordelig, hierdoor hoef je echt niet bang zijn om een keer een extra spray toe te voegen. Sterker nog: je kunt een body mist gerust de hele dag door blijven sprayen. Zo ruik je altijd heerlijk én het doet ook nog eens geen enkele pijn aan je portemonnee. Body mist scoort dan ook zeer hoog op gebruiksvriendelijkheid. Deze zijn bijvoorbeeld te halen bij luxplus.nl.

Sprayen maar!

3.    Goed voor de huid

Bij de aanschaf van een nieuw parfum van bijvoorbeeld letten we vaak niet echt op de ingrediënten. Als hij maar lekker ruikt, dan ben jij al helemaal tevreden. Maar bedenk wel dat de meeste parfums tegenwoordig over zeer hoge concentraties alcohol beschikken. Dit hoeft geen problemen op te leveren, maar bij mensen met een gevoelige huid is dit oppassen. De stoffen in de parfum kunnen al gauw irriterend zijn, iets wat nare huidreacties op kan leveren.

Een body mist bevat veel minder alcohol dan gewone parfum. Het bestaat zelfs voor het overgrote deel uit water. Hierdoor is het volkomen veilig in gebruik en zullen er vrijwel nooit huidirritaties optreden. De perfecte keuze voor mensen met een gevoelige huid dus.

Kortom, voldoende redenen dus om ook een keer een body mist aan te schaffen. Laat je verrassen door de heerlijke geur en het enorme gebruiksgemak. Wanneer je eenmaal een body mist gebruikt, wil je nooit meer anders.

Geef een antwoord