gebruik buttplug
TrendsVrije Tijd

Waarom het gebruik van een buttplug een unieke ervaring geeft

4.95KViews

Een buttplug kan op verschillende manieren worden gebruikt. Zowel samen als alleen. Toch is het voor veel mensen nog steeds niet duidelijk wat hier nou precies het voordeel van is. Heeft een seksspeeltje in je achterste echt toegevoegde waarde aan je seksleven? Hier kunnen we alleen maar volmondig ‘ja’ op antwoorden.

Een goed seksleven is van essentieel belang voor het onderhouden van een stabiele relatie. Natuurlijk zijn er nog veel meer dingen van belang voor een goede relatie. Maar we moeten niet uit het oog verliezen welke rol seks hierbij kan spelen. Zeker als je merkt dat je relatie in een sleur terecht komt, kan het prettig zijn om in de slaapkamer te experimenteren. Bijvoorbeeld door het gebruik van seksspeeltjes. Een buttplug geeft een geheel nieuwe dimensie aan het seksleven. Zo kan een buttplug niet alleen het orgasme versterken, maar ook nog eens gebruikt worden ter voorbereiding van anale penetratie. Maar wat zijn nu precies de voordelen van een buttplug?

buttplug

Unieke ervaring

Ben je dol op anale seks? Of wil je juist een keer experimenteren door jouw seksleven nieuw leven in te blazen? Dan biedt een buttplug precies wat je nodig hebt. Het gevoel van een buttplug is te vergelijken met het gevoel wat je ervaart tijdens anale seks. Alleen wat minder heftig, omdat je zelf het tempo bepaalt. Dit is dan ook juist iets waar veel vrouwen de voorkeur aan geven. Als je geniet van anale seks zal je een buttplug vast ook heerlijk vinden.

Optimaal genot

Is het altijd al jouw ultieme fantasie geweest om dubbel gepenetreerd te worden? En zowel vaginaal als anaal van stimulatie te genieten? Dan is een buttplug precies wat je nodig hebt. Hierbij genieten vrouwen van dubbele penetratie, zonder dat hiervoor een trio noodzakelijk is. Dubbel genot dankzij een relatief eenvoudig in te brengen speeltje.

Daarnaast behoort de buttplug ook nog eens tot één van de weinige seksspeeltjes die volledig handsfree gebruikt kunnen worden. Nadat deze ingebracht is, blijft hij moeiteloos op dezelfde plek zitten. Je hoeft hem niet zelf te bedienen of te bewegen. Hierdoor heb je je handen over voor andere dingen. Denk bijvoorbeeld aan het bevredigen van je partner, het stimuleren van andere zones van het lichaam of voor het hebben van seks.

Vuurwerk in de slaapkamer

Kun je een orgasme krijgen door anale stimulatie? Jazeker. Heel goed zelfs. De anus bevat heel veel gevoelige uiteinden. Hierdoor geeft het een zeer uniek gevoel wanneer deze op de juiste manier wordt gestimuleerd. Combineer dit met orale of vaginale seks en de kans op vuurwerk in de slaapkamer is heel groot. Geniet van een orgasme zoals je die nog nooit eerder hebt beleefd. We durven te wedden dat je nooit meer zonder de buttplug wilt!

Goede voorbereiding voor anale seks

Willen jullie al tijden een keer anale seks hebben? Maar lukte dit niet of deed het teveel pijn? Dan is een buttplug een prima hulpmiddel om hier toch een keer van te kunnen genieten. Een buttplug is een uitstekend hulpmiddel om de anus aan grotere objecten te laten wennen. Hierdoor wordt de kringspier alvast opgewarmd voor het ‘echte werk’. Je zal merken dat anale seks zo een stuk gemakkelijker zal gaan en ook nog eens veel plezieriger zal worden.

Geef een antwoord