overtuigende aftershave en parfum
ModeTrends

Marbert, de overtuigende aftershave en parfum

1.24KViews

Op je werk wil je goed voor de dag komen. Dus besteed je veel aandacht aan je persoonlijke verzorging. Hierbij horen producten met een zekere klasse, zoals de aftershaves en parfums van Marbert. Deze geven je de zelfverzekerdheid die hoort bij een succesvolle werkdag. En de zekerheid dat je een gezonde, goed gehydrateerde huid hebt. Een prettige geur is hierbij essentieel. Daarom gebruiken zoveel professionals de gezichtsverzorging, bad- en douchegel, deodorant, eau de toilette en aftershave van Marbert, die zij hier voordelig bestellen in de officiële webshop.

Klasse met parfum

Marbert biedt verschillende onderscheidende parfums voor mannen. Elk met hun eigen karakter. Welk parfum past bij wie je bent en wat je wilt uitstralen? Welke van de volgende beschrijvingen spreekt je het meest aan?

Eau De Toilette van Marbert Homme

Marbert Homme heeft een prettig transparante topnoot van de frisse vruchten, appel en mandarijn. De hartnoot is opgebouwd uit sandelhout, eikenmos en leer. De basisnoot is fris maritiem en houtachtig.

Marbert Man Classic Eau De Toilette

Marbert Man is een vitale geur en combineert de pittige aroma’s van mos, kruidnagel, leer en sandelhout. De topnoot bestaat uit lavendel en alsem, de hartnoot uit jeneverbes, honing en kaneel. De zeer mannelijke basisnoot is opgebouwd uit cederhout, patchoeli en ambergris.

Pure Silver Eau De Toilette

Marbert Man Pure Silver (2013) is boven alles overtuigend. De topnoot is fris door sinaasappel en mandarijn. De hartnoot is krachtig door peper en neroli, net als de basisnoot van muskus, tonkaboon en ambergris.

Sport Eau De Toilette

Marbert Man Sport heeft een verrassende maar ook herkenbare samenstelling. Deze is fris en mannelijk. De topnoot heeft citrusfruit, fris-peperig Litsea Cubeba en verkwikkend bergamot. Opgevolgd door een hartnoot met een diep karakter: ceder, jasmijn, oranjebloesem en Egyptische roos. De basisnoot bestaat uit amber, sandelhout en tonkaboon.

De man met Marbert Man Aftershave

Aftershave is een van je belangrijkste verzorgingsproducten. Met de aftershave van Marbert Man begint je dag fris en overtuigd. Bijvoorbeeld met de pittige en frisse Marbert Man Classic After Shave of de Classic Moisturizing After Shave met panthenol en Aloë vera voor de gevoelige huid. Scheer je je droog, dat wil zeggen zonder scheerschuim, dan zal de Marbert Man Classic Pre-Shave zich bewijzen als waardevolle aanvulling op je ochtendroutine, deze pre-shave verbetert droog scheren door uw gezichtshaar rechtop te zetten.

Geef een antwoord