winterjas dilemma kinderen
KledingTrends

Het winterjas dilemma met kinderen

2.17KViews

Elke ouder kijkt er nu al tegenop: de aanschaf van een winterjas voor hun kinderen. Hoe graag we ook willen geloven dat onze kinderen onze stijl en smaak waarderen, vaak ligt dat in de realiteit toch een beetje anders. Het komt maar al te vaak voor dat het elke ochtend een drama is om de pas gekochte winterjas bij jouw geliefde zoon of dochter aan te trekken. Voordat je alweer met het zweet op je hoofd een nieuwe winterjas aan wilt schaffen, is het belangrijk dat je bedenkt hoe het dit jaar beter kan. Hoe zorg je ervoor dat jouw kinderen het eens zijn met de keuze voor de winterjas en behoud je het praktische karakter van de jas? Wij geven je enkele handige tips.

Neem de smaak van je kinderen mee in de uiteindelijke beslissing

Hoe makkelijk was het vroeger om je kids alles aan te trekken wat jij mooi vond? Inmiddels worden je kinderen beïnvloed door eigen smaak en invloeden van buitenaf. Een winterjas meiden is niet zomaar een winterjas, maar behoort te voldoen aan bepaalde standaarden. Tenminste dat vertellen je dochters je. Het is soms moeilijk om als ouders mee te gaan met de mode die jouw kind mooi vindt. Toch is het belangrijk dat je wel goed luistert naar wat ze te zeggen hebben. Je voorkom een hoop strijd door samen met je kind de perfecte winterjas uit te zoeken. Laat aan hem of haar de keuze en stuur ze in de goede richting als dat nodig is. Dat voorkomt een hoop strijd en zal je een miskoop besparen.

Warm, comfortabel of mooi?

Als ouders denken we voornamelijk aan het praktische karakter van de winterjas. Er moet sprake zijn van draagcomfort, een goede pasvorm en bovenal voldoende warmte om de lage temperaturen te trotseren. De kans is echter groot dat je kinderen hele andere dingen belangrijk vinden. Zij willen veel liever een hippe en mooie jas, die ze trots kunnen laten zien op het schoolplein. Wat kies je dan? Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat deze 3 dingen heel goed samen kunnen gaan. Zoek maar eens een prachtige Le Chic winterjas op. Deze maken niet alleen elk meisje gelukkig met hun fleurige uitstraling, maar bieden ook nog eens voldoende warmte en draagcomfort. Het is belangrijk om een mix te vinden tussen wat jouw kinderen belangrijk vinden en wat jij belangrijk vindt. Zo breng je de ochtenden voortaan een stuk vrolijker door!

Winterjas Le Chic

Passen, passen en nog eens passen

Een winterjas passen is natuurlijk ontzettend belangrijk, mar dikwijls niet de hobby van kinderen. Wij raden echter wel aan om minstens 2 maten van elke jas te passen. Zo weet je precies welke maat het beste aansluit bij jouw kindje. Vind je kind het helemaal niks om naar de winkels te gaan? Dan biedt internet de uitkomst. Bestel enkele maten en stuur de maten retour die niet passen. Zo kunnen je kinderen de jassen op hun gemakje in huis passen. Dat scheelt een hoop stress en geeft jou de mogelijkheid om rustig te zien welke jas het beste past bij jouw kind!

Geef een antwoord