Elektrische auto
AlgemeenTrends

Trendy en betaalbare elektrische auto’s

541Views

Elektrische auto’s zijn de toekomst. Maar deze wagens zijn toch kei duur? Niet waar! Je hoeft niet langer meer CEO van een bedrijf te zijn om met een elektrische auto rond te rijden. De auto-industrie weet immers dat elektrisch dé toekomst is. Steeds meer vind je dus betaalbare elektrische auto’s op de markt. Lees: auto’s die je wel kunt betalen. Ook is de infrastructuur voor het elektrische auto opladen sterk verbetert.Helemaal mooi meegenomen is dat ook deze wagens de laatste trends volgen. Laat de diesel- en benzineauto maar aan de kant staan. Je volgende auto wordt elektrisch. Hip én betaalbaar. Met deze elektrische wagens, ligt de wereld aan je voeten.

Seat Mii Electric, de hippe en kleine stadswagen

Wie in Amsterdam rondrijdt weet dat het vinden van een parkeerplaats moeilijk is! Zeker als je een grote auto hebt. Als je dus in een stad woont of vaak naar een stad rijdt, kies je best voor een compacte wagen. De elektrische stadswagen Seat Mii Electric is dan ideaal. Met deze wagen rijd je gemakkelijk tot 360 kilometer ver. Voor 23.300 euro staat deze kleine wagen al op je oprit. Het belangrijkste: je manoeuvreert er makkelijk mee door de stad!

Word goede vriendjes met Citroën Ami

Toegegeven deze elektrische auto is eigenlijk geen auto, maar een brommobiel. Maar we vonden dat we deze knapperd met een hoekje af niet mochten laten ontbreken in dit lijstje. Het is een lekker compacte wagen. Je krijgt hem makkelijk geparkeerd. Ook in drukke steden zoals Amsterdam, Rotterdam en Utrecht. Opgelet dit is géén gezinswagen. Maximum twee personen kunnen in de wagen zitten. Voor 7000 euro wordt deze Citroën jouw beste vriend. Wel rijd je niet heel érg ver met dit wagentje. Zeventig kilometer is het maximum. Gelukkig kan het opladen wel via een traditioneel stopcontact. Dus een laadpaal bij je thuis installeren, hoeft niet!

Sexy Renault ZOE

Niet Alicia, niet Britt, maar ZOE heet de Renault die we nu aan je voorstellen. Deze auto haal je al voor 32.600 euro in huis. Je betaalt minder als je de batterij huurt. Dan kost deze stijlvolle wagen je nog maar 24.400 euro. Het grote voordeel van deze wagen is dat ze je ook nog relatief ver brengt. Met een bereik van 395 kilometer scoort de Renault ZOE zeer goed in deze prijsklasse van wagens.

Elektrisch rijden is niet langer een gedoe!

Enkele jaren geleden kon je nog zeggen dat elektrisch rijden heel veel gedoe is. Het aantal kilometers dat je in één stuk kon rijden met deze heel dure auto’s was dan ook zeer beperkt. Ondertussen is de technologie verbetert en brengen de meeste batterijen je al een paar honderd kilometers ver. Bovendien vind jet tegenwoordig op heel veel plekken laadpalen. Zeker de steden zijn kampioen in het plaatsen van laadpalen. Zo kan je tijdens het shoppen je auto weer opladen voor de terugweg. Zo ben je zeker dat je voldoende batterij hebt om weer thuis te geraken. Twijfel dus niet langer. Koop een elektrische auto!

 

Geef een antwoord