Tips voor een date met jezelf!
TrendsVrije Tijd

Tips voor een date met jezelf!

510Views

Iedereen heeft tijd voor zichzelf nodig, of je nu een relatie hebt of single bent. Maar niet iedereen pakt regelmatig een moment voor zichzelf. Maar waarom eigenlijk niet? Als je meer tijd voor jezelf vrijmaakt, leer je jezelf beter kennen en heb je meer tijd en ruimte om na te denken. Bovendien kan je dan écht iets doen wat jij leuk vindt. Een win-winsituatie dus. Hier zijn enkele geweldige tips die je kan doen als date met jezelf.

1. Wellnesstime


Niets is fijner dan uitrusten na een drukke week. Plan een wellnessmiddag voor jezelf. Dit kan door een afspraak te maken met een massage- en schoonheidsspecialiste, of gewoon binnenshuis. Zet je favoriete Spotify-afspeellijst op, doe een masker op en verwen jezelf.

2. Shoppingtime!


Ga naar je favoriete stad en bezoek je lievelingswinkels. Alleen shoppen is hartstikke fijn. Een groot voordeel van het alleen kunnen winkelen is dat je zo lang in de winkel kunt blijven als je wilt.  Zo heb je geen last meer van die ene shopgenoot die superlang in een winkel wil blijven waar jij allang bent uitgekeken.

3. Museum

Houd je van kunst en cultuur? Daarna is het absoluut een aanrader om het museum op eigen gelegenheid te bezoeken. Van het Rijksmuseum tot Body World: wat interesseert je het meest?

4. Dierentuin


 Ben je dol op dieren? Een dagje dierentuin is de perfecte dag voor jezelf! Plan dit het liefst doordeweeks, want dan is het park verrassend rustig.

5. Aanmelden voor workshops en cursussen


Wil je nieuwe dingen leren? Schrijf je dan in voor een workshop of cursus. Veel mensen volgen alleen lessen en workshops, dus je kunt snel contact maken met anderen. Wil je een vreemde taal leren? Of kies je voor een naaicursus? De keuze is aan jou!

Waar kies je voor?


Ben je nog een beetje bang om alleen op pad te gaan? Ga dan eerst thuis op date en verleg dan je grenzen. Alleen jij vindt het raar.

Geef een antwoord