Tankstation wasmachine
Kleding

Tankstation met wasmachine 

1.11KViews

Je zult nu misschien een beetje raar staan te kijken. Een tankstation met wasmachine? Maar het bestaat echt. Super makkelijk als je onderweg bent of als je machine thuis het heeft begeven.

Wanneer maak je er gebruik van?

Het is natuurlijk niet echt een standaard iets om naar het tankstation te gaan om je kleren te kunnen wassen. Dit zijn echt uitzonderingssituaties waarin je dat zou doen. Toch is het steeds meer in opkomst en maken er ook steeds meer mensen gebruik van. Waarom vraag je je af? Een klein voorbeeld. Je hebt zelf een bedrijf en ook werknemers en als service was jij de kleren voor jezelf en ook je werknemers. Dan is een grote machine wel erg fijn. Bij tankstations staan soms wasmachines die zelfs wel 18 kilo was aan kunnen, en die ook nog eens binnen no time klaar zijn! Hoe fijn is dat! In de tijd dat de was draait kan jij even je auto aftanken en stofzuigen of misschien wel wat eten. Handig toch? Na het wassen alles nog even de droger in en jij hebt snel je was schoon en droog. 

Hoeveel van zulke tankstations zijn er?

Het zijn er nog niet bizar veel maar het worden er wel steeds meer. Het zijn nu ongeveer een 160 plekken waar je een tankstation met wasmachine vindt. Dat er steeds meer verschijnen komt omdat er ook steeds meer wasserettes verdwijnen. Ook buurtsupermarkten verdwijnen er steeds meer en die rol proberen de tankstations over te nemen.

Zitten ze ook in jouw buurt?

Of er bij jou ook een benzinestation in de buurt zit die deze service biedt dat kunnen we je niet direct vertellen. Daar zou je zelf even achteraan moeten gaan. Wat wij je wel kunnen vertellen is dat het wel steeds vaker voorkomt en dat er echt nog wel meer stations zijn die ervoor gaan. Het zou natuurlijk hartstikke mooi zijn als jouw favoriete tankstation deze service zou gaan bieden zodat jij daarheen kan als je zelf eens voor het moment staat dat je wasmachine het begeeft. Wie weet doe je nog wel leuke contacten op ook op deze manier. 

Een praatje maken

Bij een benzinestation zal je niet snel een praatje maken. Meestal ben je er maar even. Je tankt, gaat snel naar binnen om af te rekenen en je bent weer weg. Tevens zijn er ook tal van benzinestations waar niet eens meer personeel aanwezig is. Dit noemen we onbemande benzinestations. Persoonlijk vinden wij dat heel onpersoonlijk aandoen en kiezen wij eerder voor een benzinestation wat bemand is. Op die manier is er toch net wat meer contact en is er ook wat meer te overzien. Maar dat is natuurlijk iets wat voor jou wel anders kan zijn. Wie weet vind jij het juist wel fijn dat je niet naar binnen hoeft maar meteen bij de pomp al je pas er doorheen kan gaan halen zodat je meteen afgerekend hebt. Die ervaring is voor iedereen weer anders en dat mag ook zeker!

Geef een antwoord