Sleutelhanger met foto
ModeSieradenTrends

Sleutelhanger met foto: zo vergeet jij je sleutels nooit meer!

2.54KViews

De sleutelhanger met foto is al jarenlang ontzettend populair. Dat vinden wij ook helemaal niet zo vreemd, aangezien dit echt een ware verrijking is voor jouw sleutelbos. Natuurlijk zijn er altijd mensen die niet snappen waarom je een sleutelhanger aan je bos zou hangen. Enkel de sleutels zijn voldoende, nietwaar? Maar stel je eens voor… je raakt je sleutels kwijt en moet ze ophalen bij een winkel, politiebureau of bij een andere vinder. Hoe herken je jouw sleutelbos dan uit al die andere sleutelbossen? ‘Niet’ is waarschijnlijk het enige antwoord waar je nu op kunt komen. Met een sleutelhanger met foto is dit probleem voorgoed verleden tijd. Je maakt je sleutelbos niet alleen een stuk persoonlijker en leuker om naar te kijken, maar het is ook nog eens de perfecte manier om ze altijd weer terug te kunnen vinden.

sleutelhanger met foto

Voordelen van sleutelhanger met foto

De sleutelhanger met foto kent talloze voordelen. Wij zetten de belangrijkste nog een keer voor jou op een rij:

  • Je kan jouw sleutelhanger herkennen uit duizenden.
  • Een sleutelhanger met foto is een verrijking voor aan jouw sleutelbos
  • Een persoonlijke sleutelhanger geeft jouw bos net dat beetje extra, waardoor je hem nooit meer zo gemakkelijk vergeet!

Sleutelhanger met foto maken: 3 handige tips

Wil je een sleutelhanger met foto laten maken? En heb je geen idee waar je dit kunt doen en welke foto je het beste kunt gebruiken? Geen paniek! Wij hebben een paar handige tips voor jou op een rijtje gezet:

  • Laat de sleutelhanger met foto maken door iemand die zijn vak verstaat. Natuurlijk kan je zelf ook gaan prutsen met wat fotopapier en een sleutelhanger, maar het resultaat wordt toch nooit zo mooi als bij een professional. Neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de persoonlijke sieraden van Shoppe, voor kwalitatieve sieraden en sleutelhangers met een persoonlijk tintje.
  • Kies voor een goede foto. Als je een sleutelhanger met foto laat maken is het uiteraard wel belangrijk dat de foto van goede kwaliteit is. Een foto van de mobiele telefoon kan al snel te pixelig zijn voor een mooi resultaat. Bekijk daarom eerst welke foto’s ook hun kwaliteit behouden op een sleutelhanger. Zo voorkom je dat je later spijt krijgt van je keuze.
  • Let op de kleuren van de sleutelhanger en pas eventueel de foto hierop aan. Ook sleutelhangers komen in alle soorten, kleuren en maten. Zorg dat de foto ook past bij de kleuren van de hanger.

Meerdere foto's sleutelhanger

Sleutelhanger met foto cadeau doen

Wist je dat een sleutelhanger met foto ook nog eens enorm leuk is om cadeau te doen aan jouw dierbaren? Geef de oma van jouw kinderen bijvoorbeeld een lieve foto van haar kleinkinderen. Zo draagt ze jouw kinderen altijd bij zich en kan ze met haar sleutelbos pronken! Daarnaast is een sleutelhanger met foto ook nog eens enorm leuk om te geven voor Vaderdag, Moederdag, verjaardagen of zelfs Valentijnsdag. Wees creatief en verras jouw geliefde met een sleutelhanger met foto!

Geef een antwoord