Sinterklaas vieren op een budget
TrendsVrije Tijd

Sinterklaas vieren op een budget

1.03KViews

Sinterklaas is weer in aantocht en dat merken we aan de vele pepernoten, jute zakken en andere sinterklaas gerelateerde items die we in supermarkten vinden tijdens de boodschappen. Kinderen kijken elk jaar uit naar 5 December en vragen om dingen die hun stoutste wensen laten vervullen. Maar niet iedereen heeft een groot budget om hun kinderen te laten genieten van deze Nederlandse feestdag. Daarom bespreek ik in dit artikel hoe jij kan bezuinigen om je kinderen toch de dag van hun leven te bezorgen.

Op koopjesjacht

Een handige tip is om op koopjesjacht te gaan voor cadeautjes in de jute zak. Veel winkels bieden producten aan met kortingen voordat de grote dag aanbreekt. Daarom is het handig om folders in de gaten te houden, voordat je je aankopen doet. Als je kinderen geen specifieke wensen hebben wat betreft cadeautjes dan kan je een een kijkje nemen in de Lidl folder vorige week, daarin staan pagina’s vol speelgoed voor kinderen die ze voor een spotprijs verkopen. Meeste van dit speelgoed is niet verkrijgbaar in de winkel, bel dus eerst met je dichtstbijzijnde vestiging om te kijken of zij daar een voorraadje hebben liggen. Anders is het altijd mogelijk om het te bestellen in de lidl-shop. De verzendkosten bedragen 3.99 en meestal heb je het binnen drie werkdagen in huis.

Op koopjesjacht

Besparen op het eten

Een andere manier om te besparen voor 5 december is om natuurlijk zo goedkoop mogelijk boodschappen te doen in de voorgaande weken. Maar wil je ook besparen op de dag zelf en toch een lekker feestmaal hebben? Dan kan je erover nadenken om thuis te koken voor je familie. Hiermee bespaar je geld (want je gaat niet uit eten en je besteld ook niet!) en geef je een extra tikkeltje liefde aan deze o zo speciale dag. Voor Sinterklaas recepten kan je het beste even online kijken naar de mogelijkheden! Want Sinterklaas gerelateerd eten maakt het wel zo feestelijk!

Hopelijk heb ik je hiermee een beetje geholpen en daarmee wens ik je ook een leuk Sinterklaasfeest toe!

Geef een antwoord