Meghan Markle interview met Oprah Winfrey
Trends

Meghan Markle interview met Oprah Winfrey

586Views

Het Meghan Markle interview heeft veel bij verschillende mensen losgemaakt. Maar het heeft ook een grote invloed gehad op de maatschappij. Ook waren er veel mensen geschokt over het feit dat ze 3 dagen voor de royal wedding al getrouwd waren. De royal wedding heeft 37 miljoen gekost en waarvoor is deze dan nodig geweest vragen de mensen zich af. Het britse volk heeft nu veel woede tegenover het koningshuis, maar gelukkig zijn er ook nog liefhebbers van het koningshuis. Oprah Winfrey heeft van tevoren geen informatie van de Britse royal gekregen. Zij was dus echt oprecht geschokt van de onderwerpen die ter sprake kwamen in het interview. Het vermoedelijke racisme maakt bij haar en het hele volk veel los. Het koningshuis ook wel the firm genoemd die daar zo mee omgaat. Maar ook dat ze de zelfmoord poging van Meghan niet echt serieus namen en haar aan haar lot overlaten.

De invloed op de maatschappij na het interview

Het interview heeft op vele manieren invloed gehad op de maatschappij. De negatieve sluier die over het britse koningshuis trekt is al wat aan het minderen, maar nog steeds niet weg. Veel mensen blijven boos over het mogelijke racisme. Maar ook het feit dat Meghan niet gehoord werd door de firm in haar beleving heeft veel losgemaakt. De mensen zijn van mening als je om hulp vraagt dat je die dan ook moet krijgen. Maar de firm was bang voor de imagoschade die het op zou leveren aan het koningshuis. Overal in Groot-Brittannië zijn hier nog dagelijkse gesprekken over dit onderwerp. En eerlijk is eerlijk het is ook wel eens goed dat dit onderwerp ter sprake wordt gebracht. Er zijn namelijk veel meer mensen in de maatschappij die hiermee worstelen.

De schaduwkant die nu heerst

In heel de wereld maar vooral Groot-Brittannië zijn er 2 kampen ontstaan. Eentje die het op neemt voor het britse koningshuis en de andere die pro Meghan zijn. De schaduw overheerst nog steeds in veel gebieden daar. De mensen zijn nog lang niet klaar met de discussie over het vermeende racisme. Dit omdat steeds meer mensen van andere culturen onderdak zoeken over heel de wereld. Deze mensen moeten een normaal en eerlijk leven kunnen krijgen. Maar ook zelfmoord is iets wat veel in de cultuur voorkomt. Juist doordat er over gepraat wordt, ontstaat er veel hulp voor deze mensen. Dit is dus een positieve ontwikkeling. Maar door het gesprek aan te gaan verminderd het aantal al. Gewoon af en toe eens een keer naar elkaar luisteren kan geen kwaad.

Trouwen in beperkte gemeenschap van goederen

Sinds 2018 is het verplicht om bij een samenlevingscontract ook Beperkte gemeenschap van goederen aan te nemen. Hier staat duidelijk beschreven wat je voor het huwelijk had en wat er tijdens het huwelijk of samenleving wordt opgebouwd. Alles wat hierbij komt is 50% voor eenieder en de rest blijft van jou zelf gedurende de hele periode dat je getrouwd of ongetrouwd bent.

Geef een antwoord