relatiegeschenk bedrukken
ModeTrends

Laat goedkope relatiegeschenken bedrukken

1.35KViews

Als u ondernemer bent of een managersfunctie heeft binnen een organisatie, dan ontkomt u er niet aan. U heeft bedrukte relatiegeschenken nodig. U wilt uw organisatie namelijk onder de aandacht brengen bij potentiële klanten. Bedrukte relatiegeschenken met uw logo zijn daar een goed middel voor. Het liefst moeten deze relatiegeschenken een goede kwaliteit hebben, voor een goedkope prijs. Waar kunt u dit laten doen? Bestel uw bedrukte relatiegeschenken bij BudgetGift.

Bestel uw eerste relatiegeschenken

Ook als u net bent begonnen met uw bedrijf horen daar natuurlijk artikelen bij in uw huisstijl. Dit kunnen bijvoorbeeld bedrukte pennen, notitieboekjes, kalenders, paraplu’s of sleutelhangers zijn. Welke artikelen u precies kiest is natuurlijk geheel aan u. De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft bedrukte relatiegeschenken. U kunt een begin maken met de meest populaire relatiegeschenken. Dat zijn bedrukte pennen, bedrukte sleutelhangers en bedrukte mokken.

Wilt u echt indruk maken op uw (potentiële) klanten? Dan kunt u uw relatiegeschenken naar de volgende stap brengen. Laat unieke relatiegeschenken bedrukken met uw logo. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan bedrukte appels, bedrukte snoeppotten gevuld met drop of bedrukt textiel. Deze relatiegeschenken zorgen ervoor dat u uw klant echt blij maakt. U laat een diepere indruk achter wat er voor zorgt dat de klant langer aan u zal denken.

Denkt u eraan dat u altijd een geschikt bestand meestuurt voor het bedrukken van het relatiegeschenk. Een pixelafbeelding (.jpg of .png) voldoen niet. U heeft een gevectoriseerd lijnbestand nodig om relatiegeschenken te bedrukken. Dit is meestal een .eps of .ai bestand. Bent u niet in het bezig van zo’n bestand? Neem dan even contact op met degene die uw logo ontworpen heeft. Deze persoon heeft negen van de tien keer het juiste bestandsformaat in bezit.
Heeft deze persoon dit ook niet of heeft u het logo zelf ontworpen? Neem dan even contact op met BudgetGift. Zij kunnen het logo voor u omzetten.

logo product

Waarom relatiegeschenken bedrukken bij BudgetGift?

BudgetGift bestaat al meer dan 15 jaar en heeft dus veel vakkennis opgedaan in die jaren. Alle medewerkers die er werken verstaan hun vak en helpen u graag om uw gewenste relatiegeschenken te vinden. Het assortiment van BudgetGift is groot en duidelijk te vinden op hun website. Daarnaast biedt BudgetGift een goede klantenservice en zeer scherpe prijzen.

Geef een antwoord