Eigenheid met een tafel op maat
TrendsWonen

Eigenheid met een tafel op maat

1.28KViews

Met een tafel op maat maak je iets bijzonders van je keuken, eetkamer of woonkamer. Hieraan gaat iedereen graag zitten, eten, drinken, borrelen en praten. Bijvoorbeeld aan een eigentijdse tafel: met elegant stalen onderstel en daarop een trendy white wash tafelblad. Of juist een stoere tafel: met aluminium onderstel en daarop een licht eikenhouten tafelblad. Wat je stijl ook is, een kijkje bij Woonloodz geeft de beste ideeën. Hier zie je uiteenlopende op maat gemaakte tafels.

Dat zit wel goed

Voor een tafel op maat zoek je precies de juiste stoelen. Die wil je perfect laten aansluiten op de stijl van je tafel. Een moderne maar toch ook herkenbare keuze zijn de eetkamerstoelen van het merk Zuiver. Vooral het bijzondere model ‘OMG’ is hemels. Zoals je ziet is deze stoel sierlijk en zoals je zult voelen, is deze uiterst comfortabel. Kies uit de zes verschillende kleuren: zwart, grijs, groen, blauw, oranje en ‘camel’. Welke kleur hoort bij jouw tafel?

eetkamerstoelen zuiver

Tafelen op niveau

Bij een hip interieur, of een moderne tuin, past een hoge tafel. Niets is zo uitnodigend. Want bij dit meubel hoef je niet te bukken, of weer op te gaan staan. Dit is een bijzonder comfortabele oplossing. Vandaar dat interieurontwerpers zo vaak kiezen voor hoge tafels en stoelen in hun ontwerpen. Vooral voor de keuken, zodat de gasten nog steeds kunnen praten met hun gastheer en gastvrouw. Kies je voor een hoge tafel, zoek dan de juiste barkrukken. Zoals de elegante maar stevige ‘Albert Kuip’ barkruk, met essenhouten poten. Of juist de stoere en comfortabele Feston barkruk, met zijn excentrieke honkbalachtige zoom.

Kwaliteit op maat

Voor kwaliteit op maat levert Woonloodz alle nodige materialen en diensten. De bouw van je tafel gebeurt op een professioneel, ambachtelijk en duurzame wijze.  Je hebt hierbij ruime keuze uit metalen en houten onderstellen en uiteenlopende tafelbladen. Kies hierbij uit de 45 verschillende kleuren ‘monocoat’, een unieke beschermende enkellaags-olie voor het afwerken van tafelbladen. Heb je zelf een goed idee voor een ontwerp, maar heb je geen tijd of expertise, laat je meubel dan over aan de specialist.

Geef een antwoord