TrendsZakelijk

Doosletters: letters waar je mee opvalt!

1.19KViews

Doosletters, ook wel boxletters genoemd, worden ingezet als doeltreffende gevelreclame voor jouw pand. Als bedrijf is het ontzettend belangrijk om op te vallen. Het is immers niet de bedoeling dat potentiële klanten onbedachtzaam langs jouw bedrijfspand lopen. Dit kan je eenvoudig voorkomen door jouw bedrijf letterlijk in de schijnwerpers te zetten. 3D letters kunnen hierbij helpen. Dit zijn grote letters die meestal aan de gevel worden bevestigd, maar het is ook mogelijk om ze op het dak te plaatsen. Bekijk samen met de leverancier wat er voor jou mogelijk is. Welke oplossing past mooi bij jouw bedrijfspand?

Doosletters gebruiken: waar moet je op letten?

Doosletters worden gebruikt om jouw bedrijfspand op te laten vallen. Dit klinkt echter eenvoudiger dan het in werkelijkheid is. Voor geslaagde gevelreclame is het van essentieel belang dat de doosletters perfect aansluiten op het bedrijf en het pand. Maar waar moet je dan op letten? Wij zetten enkele tips op een rijtje.

  • Kies voor letters in de huisstijl van het bedrijf. Om het effect van de gevelreclame groter te maken, is het belangrijk dat de huisstijl van het bedrijf in de letters verwerkt wordt. Het is de bedoeling dat mensen bij het zien van de letters, direct de link leggen met jouw bedrijf. Zo profiteer je van een geslaagde reclamecampagne.
  • Bevestig je ze aan de gevel of op het dak? Hierbij is vooral de uitstraling van het bedrijfspand van belang. Bespreek daarom altijd met de leveranciers van de letters wat voor jou de beste optie is. Zo ben je altijd verzekerd van de juiste uitstraling.
  • Doosletters kunnen zowel verlicht als onverlicht, waardoor ze ook in het donker of bij slechte weersomstandigheden goed opvallen. Hierbij kan je kiezen uit direct of indirect licht. Bij directe verlichting worden de letter van binnenin egaal aangelicht. Bij indirecte verlichting zien we vaak spots die vanaf de grond de letters aanlichten.
  • Wist je dat doosletters zowel voor binnen- als buitenreclame gebruikt kan worden? Bepaal zelf wat voor jouw bedrijf de beste keuze is.

Doosletters gebruiken

Waarom kiezen voor doosletters?

Loop een willekeurige winkelstraat in en je zal bijna op ieder bedrijfspand een heel scala doosletters treffen. Dat is ook niet zo vreemd, want dankzij deze 3D letters geniet jij van geweldige reclame. Door het gebruik van deze letters, val jij op bij potentiële klanten die voorbij lopen. Als jouw bedrijf onzichtbaar is voor voorbijgangers, kan je ook enorm veel klanten mislopen.

De letters kunnen in alle soorten en maten geproduceerd worden. Van zeer fijne tot sierlijke letters. Werkelijk alles is, in goed overleg, mogelijk! Ze danken hun naam doordat de letter letterlijk een doos is. Deze doos kan mogelijk verlicht worden en opgehangen worden aan de gevel. De letters worden altijd per stuk gemaakt op basis van een origineel ontwerp. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je jouw doosletters ook op een ander bedrijfspand weer tegen kan komen. Bekijk samen met de leverancier naar de beste en mooiste oplossing voor jouw pand. Bespreek tegelijkertijd of het noodzakelijk is om een vergunning aan te vragen. In veel gevallen is dit nodig voordat de letters bevestigd kunnen worden. Soms kan de leverancier van de letters dit, indien gewenst, voor jou regelen en uitzoeken. Dat scheelt jou een hoop werk!

Geef een antwoord