Deze yoga legging moet jij hebben
KledingTrendsVrije Tijd

Deze yoga legging moet jij hebben!

1.48KViews

Yoga is erg populair. Men kiest ervoor om te beginnen met yoga om veel verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan het bestrijden van stress, om te ontspannen of om de completen levensstijl om te gooien. Wat je motieven ook zijn, je hebt de beste outfit nodig om het meeste uit je yoga-oefeningen te halen. Yoga kun je zelf doen waardoor het helemaal niets kost. Of je kunt groepslessen volgen. Buiten eventuele kosten voor groepslessen hoef je dus alleen maar in je kleding te investeren.

Welke yogakleding kun je het beste dragen?

Bij veel sporten moet je een uniform dragen, of zelfs dure sportuitrusting. Bij yoga is dit gelukkig niet het geval. Echter is het wel fijn om kleding te dragen die comfortabel en ontspannen zit. Je moet praktische losse kleding hebben waarin je genoeg ruimte hebt om te bewegen. Korte, strakke T-shirts zijn bijvoorbeeld af te raden. Wij raden aan om zoveel mogelijk natuurlijke materialen te dragen. Zo is katoen vrijwel altijd een goede optie.

Yoga Legging Shaktified Electra – Stardust

Maar wat is nu een yoga legging die je absoluut moet hebben? Dat is de Yoga Legging Shaktified Electra – Startdust van Urban Goddess. Dit is een yoga legging met hippe print. Het is een absolute trend in de webshop van Urban Goddess, en dat is niet zomaar. Deze legging is gemaakt van kwaliteit biologisch katoen. Het is een legging die zeer zacht is en daardoor comfortabel zal zitten. Je kunt de omslagband zo dragen zoals je het zelf wilt. Zo kun je er ook een minirokje van maken.

yoga legging met hippe print.

Duurzaamheid is al reden genoeg om deze legging te kopen

Duurzaamheid is een veelbesproken onderwerp. Vooral in de kledingindustrie heeft het grote impact. Deze industrie wordt gekenmerkt als een van de meest vervuilende branches op dit moment. Er wordt dan ook veel aan gedaan om kleding duurzamer en milieuvriendelijker te produceren.

Het wordt steeds meer gewaardeerd dat mensen langer met hun kleding doen. Vroeger kocht men al snel nieuwe kleding, terwijl de huidige kleding nog in goede staat was. Dit is een van de redenen waarom de industrie zo vervuilend schijnt te zijn. De fabrieken reageren hierop waardoor er enorm veel geproduceerd wordt.

Ook dit is een reden waarom de producten van een winkel zoals Urban Goddess zo populair zijn. Zo maken zij het mogelijk om je oude legging naar het hoofdkantoor op te sturen. Doordat Urban Goddess een samenwerking met het Leger des Heils heeft, wordt de ‘oude’ kleding naar deze organisatie verzonden. Zo kan het uiteindelijk hergebruikt worden. De kleding die niet meer in staat is om gedragen worden, wordt gerecycled. Om dit proces te stimuleren, wordt er 20% korting op je volgende bestelling gegeven wanneer je jouw kleding opstuurt.

Daarnaast zorgt Urban Goddess dat hun kleding op een eerlijke manier wordt gemaakt. Ze bezoeken zelfs kledingfabrieken om te kijken of de werkomstandigheden goed zijn. Ook beschikken ze over een keurmerk om er zeker van te zijn dat de werkomstandigheden goed zijn en kinderarbeid uitgesloten wordt.

Wanneer je kiest voor een yoga legging van Urban Goddess kies je dus niet alleen voor hippe, comfortabele producten. Je draagt ook nog eens producten die met oog op het milieu zijn geproduceerd en waarbij de arbeidsomstandigheden goed zijn.

 

Geef een antwoord